Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Kädentaitomessut tarjoavat mahdollisuuden tukea suomalaisia naisyrittäjiä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Neulominen ja yleensä käsillä tekeminen on Espoossa asuvalle Hanna-Mari Peuralalle henkireikä. Kevään 2018 Kädentaitomessuilla hän pääsikin viettämään aikaa itselleen mieluisten asioiden parissa etsien uusia ideoita sekä tehden ostoksia.

Aina kun mahdollista, lähtee Hanna-Mari mielellään käymään käsityöhön liittyvissä tapahtumissa. Mahdollisuus lähteä Helsingissä Wanha Satama -tapahtumatalossa järjestettäville Kädentaitomessuille tuli kuitenkin hieman yllättäen.

“Messut ovat minulle aina paikka, jossa voin hurahtaa kädentaitoihin.”

– Minut yllätettiin. Läheiseni tietävät, että minulle on tärkeää päästä välillä omien, mieluisten asioiden pariin pois kotoa. He tarjosivat lastenhoitoapua, jotta pääsin lähtemään, Hanna-Mari iloitsee.

Ostosten tekoa rauhallisessa ja mukavassa tunnelmassa

Tunnelma Kädentaitomessuilla oli Hanna-Marin mukaan rauhallinen sekä mukava. Vaikka ihmisiä oli paljon, oli messualueella silti hyvin tilaa liikkua sekä tarvittavaa rauhaa, jotta pisteille saattoi pysähtyä katselemaan ja hypistelemään. Päivän päätteeksi jää todennäköisesti lompakkoon lovi ja kotiin viemisiksi uusia materiaaleja.

– Kädentaitomessut ovat minulle mahdollisuus tukea suomalaisia naisyrittäjiä ja sitä, että he tarjoavat meille mahdollisuuden saada ihania materiaaleja Suomeen hypisteltäväksi, eikä vain verkkokauppaan tilattavaksi, Hanna-Mari painottaa.

– Messut ovat minulle aina paikka, jossa voin hurahtaa kädentaitoihin ja päästä asioihin ihan konkreettisesti käsiksi, Hanna-Mari summaa.

Mediapro Finland Oy tarjoaa messutapahtumia eri puolilla Suomea. Yritys vastaa kokonaisvaltaisesti messuprojektien myynnistä, markkinoinnista ja toteutuksesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi