Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Taina Schildt, Lentävä Lapanen: ”On ihana tavata asiakkaita”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Neuloosimanageri Taina Schildt oli yrityksensä Lentävän Lapasen kanssa esillä Helsingin kevään 2018 Kädentaitomessuilla. Messutapahtuma on lankakauppiaalle oiva mahdollisuus saada lisää näkyvyyttä, tavata asiakkaita sekä seurata trendejä.

Mediapron Kädentaitomessut järjestettiin keväällä 2018 Helsingin tunnelmallisessa Wanha Satama -tapahtumatalossa. Messuille kokoontuvat vuosittain käsityöstä innostuneet ihmiset, niin yrittäjät kuin asiakkaatkin. Kokonaisuus on kompakti, koska yhdestä paikasta löytää kätevästi esimerkiksi monta laadukasta lankakauppiasta.

– Kädentaitomessuille kannattaa tulla aina siksi, että täällä on hyvä pöhinä. Tänne kokoontuvat kaikki käsityöalan ihmiset, Taina kertoo.

“Käteen jää todella hyvä mieli.”

– Samalla saa tietysti itse näkyvyyttä. Olemme kohtuullisen uusi yritys. Toimimme nyt kuudetta vuotta ja on kiva tulla tunnetuksi, hän jatkaa.

Aika hurahtaa nopeasti asiakkaita tavatessa

Helsingin Kädentaitomessut ovat Lentävälle Lapaselle ja Tainalle jo perinne. Messut merkitään vuosittain kalenteriin ja ne ovatkin aina “the” tapahtuma.

– Tällaiset messut ovat tunnelmaltaan aina todella kivoja. Päivät hurahtavat nopeasti ja on ihana tavata asiakkaita, Taina kuvailee.

– Käteen jää todella hyvä mieli. On kiva kuulla asiakkaiden tarinoita siitä, mihin he käyttävät lankoja ja miten he ovat onnistuneet missäkin.

– Aina oppii toki myös uutta. On hyvä nähdä, mitä muilla on valikoimissaan. Sillä tavoin sitä pysyy itse vähän trendien mukana, Taina hymyilee.

Mediapro Finland Oy tarjoaa messutapahtumia eri puolilla Suomea. Yritys vastaa kokonaisvaltaisesti messuprojektien myynnistä, markkinoinnista ja toteutuksesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi