Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Uusia ideoita ja materiaaleja

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Pian kädentaidon ohjaajaksi valmistuva, Hämeenkyrössä asuva Terhi Saksa vieraili Helsingin Kädentaitomessuilla keväällä 2018. Hän pääsi tutustumaan erilaisiin materiaaleihin sekä valmiisiin tuotteisiin rennossa ilmapiirissä. Mukaan tarttui paljon uutta tietoa ja ideoita.

Vuosien varrella Terhi on käynyt useissa erilaisissa käsityöalan tapahtumissa ympäri Suomen. Kevään 2018 messut olivat kuitenkin ensimmäiset Mediapron järjestämät Kädentaitomessut, joille Terhi osallistui.

– Täällähän on todella rento, mukava ja aika lämmin tunnelma. Väkeä on paljon. Ilmapiiri on avoin, eikä väkisin myyntiä ole, Terhi kuvailee.

”Minulle jää älyttömän hyvä mieli siitä, että tulin tänne”

Terhi on pian valmistumassa kädentaidon ohjaajaksi. Hän on tällä hetkellä hyvin kiinnostunut kaikista uusista materiaaleista. Terhin kotipaikkakunnalla ei kuitenkaan ole tarjolla samanlaista valikoimaa kuin messuilla, ja usein Terhi tilaakin tarvitsemansa materiaalit verkkokaupoista.

“Täällä on todella laadukkaita ja taidokkaasti tehtyjä tuotteita.”

– Tässä messutapahtumassa parasta on se, että näen kerralla kaiken sen, mitä täällä on tarjolla. Pääsen tutustumaan tuotteisiin ja hipelöimään materiaaleja. Sen jälkeen on nettiostostenkin tekeminen paljon helpompaa, Terhi kertoo.

– Minulle jää älyttömän hyvä mieli siitä, että tulin tänne ja pääsin näkemään sekä kokemaan tämän kaiken. Sain tästä messureissusta itselleni paljon uutta tietoa.

– Suosittelen Kädentaitomessuja kaikille, jotka ovat kiinnostuneet käsitöistä – joko itse tehdyistä tai muiden valmistamista. Täällä on todella laadukkaita ja taidokkaasti tehtyjä tuotteita, Terhi summaa.

Mediapro Finland Oy tarjoaa messutapahtumia eri puolilla Suomea. Yritys vastaa kokonaisvaltaisesti messuprojektien myynnistä, markkinoinnista ja toteutuksesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi