Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Hoitoasiakkuus säästää yrittäjän aikaa

Jukka Hievanen Ky on kuljetusliike, joka tekee maatalouden ja teollisuuden kuljetuksia. Omia autoja yrityksellä on tällä hetkellä yhteensä 14, ja toimintaan kuuluu paljon erilaista vakuutettavaa. Vakuutusten hoidosta vastaa Meknia. Kun vastuu on Meknialla, jää yrittäjille itselleen enemmän vapaa-aikaa ja vähemmän huolehdittavaa.

Perheyritys Jukka Hievanen Ky tekee maatalouden ja teollisuuden kuljetuksia. Maatalouseläinten rehua kuljetetaan muutamasta eri rehufirmasta suoraan tiloille Satakunnan, Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Sen lisäksi kuljetusliike ajaa puupellettiä teollisuudesta omakotitalokäyttöön.

– Liikevaihtomme on noin kolme miljoonaa. Vakituisia kuljettajia on 20, kertoo yrittäjä Henrik Hievanen.

Vakuutusten hoito vei aiemmin vapaa-aikaa

Kalustoon kuuluu yhteensä 14 yhdistelmäajoneuvoa, joista osalla ajetaan siirtorehua, osalla viljaa ja osalla puupellettiä. Meknian ja Jukka Hievanen Ky:n yhteistyö alkoi syksyllä 2016, kun Hievaselle tuttu toinen kuljetusliike suositteli Mekniaa.

– Kun on kuljetusliikkeestä kysymys, niin meillä on montaa lajia, mitä täytyy vakuuttaa, Hievanen summaa.

– Aiemmin aina, kun vahinkoja tapahtui ja otimme yhteyttä yhteyshenkilöön, niin kaikki ilmoitukset oli yhteydenotosta huolimatta tehtävä itse tietokoneella tai katsottavaa netistä jotakin. Työpäivän aikana ei aina ehtinyt mennä nettiin, jolloin ilmoitukset täytyi tehdä iltaisin. Silloin ne meinasivat viedä sitä niin sanottua omaa aikaa, Hievanen kertoo.

”Käytännössä kaikki vakuutusmaksut kiertävät Meknian kautta”

Ratkaisuksi tilanteeseen löytyi Meknian hoitoasiakkuussopimus. Yhteistyön alussa Meknia kilpailutti Jukka Hievanen Ky:n vakuutukset, jonka jälkeen saaduista tarjouksista valittiin paras. Siitä eteenpäin Meknian kautta ovat kulkeneet kaikki vakuutusmaksut sekä monet muut vakuutuksiin liittyvät asiat.

– Käytännössä kaikki vakuutusmaksut kiertävät Meknian kautta. He tarkistavat, että vakuutukset ovat ajan tasalla eivätkä hinnat pääse nousemaan, Hievanen kuvailee.

– Kilpailutuksen myötä saimme henkilöstöpuolen vakuutusmenoista noin 15-20 % alennusta. Kilpailutus siis kannatti, hän summaa.

Luotettavan kumppanin kanssa homma toimii

“Minulle tuli heti sellainen olo, että he haluavat tarjota palvelua ja ovat asiaan perehtyneitä sekä kiinnostuneita. “

Yhteistyö Meknian kanssa on tähän mennessä säästänyt Jukka Hievanen Ky:ltä sekä aikaa että rahaa. Iltaisin tehdyt paperityöt ovat jääneet pois, kun asioita voidaan nyt Meknian kanssa hoitaa puhelimitse muun työn ohessa.

– Nyt kun olemme saaneet homman Meknian kanssa toimimaan, niin saamme nipistettyä tätä kautta aina hieman omaa aikaa, Hievanen kiteyttää.

– Luottamus Mekniaa kohtaan alkoi jo siitä, kun heiltä tuli edustaja ensimmäisen kerran käymään ja istuttiin pöytään. Minulle tuli heti sellainen olo, että he haluavat tarjota palvelua ja ovat asiaan perehtyneitä sekä kiinnostuneita. Kun hommat ovat sen jälkeen pelanneet, niin siitä se luottamus syntyy, Hievanen päättää.

Meknia on kotimainen vakuutusmeklariyhtiö, joka palvelee yritysasiakkaita koko Suomen alueella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi