Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Johanna Päiveröinen, KotiSun: ”Meknia on ollut erittäin palvelualtis”

KotiSun Group Oy on suomalainen konserni, joka toteuttaa käyttövesi- ja lämpöverkkosaneerauksia, viemärisaneerauksia ja -huoltoja sekä sähkösaneerauksia. Konserni työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 450 työntekijää. KotiSunin vakuutusasioita hoitaa Meknia, joka saa kiitosta palvelualttiudestaan.

KotiSun-konserniin kuuluu Suomessa kolme eri osakeyhtiötä: käyttövesi- ja lämpöverkkosaneerauksia tekevä KotiSun Oy, viemärisaneerauksia ja -huoltoja tekevä KotiSun Viemäripalvelut Oy sekä sähkösaneerauksia tekevä Kotivo Oy. Lisäksi konserniin kuuluu Ruotsissa viemärisaneerauksia toteuttava Sundahem Ab.

– Konsernimme liikevaihto oli viime tilikaudella noin 43 miljoonaa, kertoo KotiSunin talous- ja henkilöstöhallinnossa työskentelevä Johanna Päiveröinen.

Vastaus löytyy kaikkiin kysymyksiin

Meknian ja KotiSunin yhteistyö alkoi vuonna 2016. Käytännössä Meknia auttaa KotiSunia kaikissa konsernin vakuutusasioissa. Tuttujen yhteyshenkilöiden kanssa yhteydenpito sujuu sukkelasti.

“Voin ehdottomasti suositella Meknian palveluita. Varsinkin toiminnan kasvaessa apukäsiä usein tarvitaan ja heiltä niitä saa.”

– On meillä sitten mitä tahansa kysyttävää, niin heiltä saa kyllä aina apua ja vastauksia kaikkeen, Päiveröinen sanoo.

– Yhteyden on saanut aina todella nopeasti, hän lisää.

”Voin ehdottomasti suositella Meknian palveluita”

Kokonaisuutena Päiveröinen kuvailee yhteistyötä Meknian kanssa mukavaksi sekä miellyttäväksi. Hän kokee, että Meknia on sopeutunut KotiSunin tarpeisiin hyvin ja tarjonnut juuri sellaista palvelua, mitä konserni on tarvinnutkin.

– Meknia on ollut erittäin palvelualtis, Päiveröinen kiteyttää.

– Voin ehdottomasti suositella Meknian palveluita. Varsinkin toiminnan kasvaessa apukäsiä usein tarvitaan ja heiltä niitä saa.

Meknia on kotimainen vakuutusmeklariyhtiö, joka palvelee yritysasiakkaita koko Suomen alueella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi