Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kilpailutuksen myötä 30 prosentin säästö vakuutuskustannuksissa

Kuljetusliike Viikari on vuonna 1948 perustettu haketukseen ja hakkeen välitykseen sekä murskaukseen erikoistunut yritys, joka tekee myös puukuljetuksia. Kuljetusliike Viikarin liikevaihto oli vuonna 2016 noin neljä miljoonaa euroa ja he työllistävät 23 oman työntekijän lisäksi toistakymmentä alihankkijaa. Yritys tarvitsee lukuisia erilaisia vakuutuksia, ja vakuutusmeklariyhtiö Meknian kilpailutettua tarjontaa, on vakuutuksiin kuluva rahamäärä pienentynyt noin 30 prosentilla.

Kuljetusliike Viikari tarvitsee monenlaisia vakuutuksia aina liikennevakuutuksista tapaturmavakuutuksiin sekä palovakuutuksista vastuuvakuutuksiin. Meknia kilpailutti kaikki yrityksen vakuutukset, ja säästöt ovat olleet erittäin huomattavia.

–Tässä on monenlaista riskiä olemassa, koska kalusto on kovasti töissä ja alttiina rikkoontumiselle. Hinnat meinasivat karata käsistä, joten otimme Meknian avuksi, että asia saadaan kuntoon, Kuljetusliike Viikarin toimitusjohtaja Raimo Viikari kertoo.

– Tämän kokoiselle firmalle on kaiken A ja O, että vakuutukset ovat kunnossa. Meknialta saimme täydellisen palvelun, jonka myötä hinnat ovat nyt kohdallaan. Kilpailutuksen jälkeen kokonaisuuden hinta on noin 30 prosenttia pienempi kuin aiemmin, hän jatkaa.

Asiakkaan näkökulmasta helppo prosessi

“Erityisen tyytyväinen olen siihen, että kaikki meni kivuttomasti ja luotettavasti. Luotamme täysin tähän toimintaan.”

Yhteistyö Meknian kanssa eteni nopeasti siihen nähden, että vakuutettavia asioita oli todella paljon. Luottamus heräsi heti Meknian käytyä esittelemässä toimintaansa. He myös opastivat Kuljetusliike Viikaria asioissa, joihin kannattaa erityisesti keskittyä.

– Asiakaspalvelusta on jäänyt hyvä kuva, eikä minulla ole mitään moittimista. Ei meidän tarvinnut tehdä muuta, kuin vastata esitettyihin kysymyksiin. Lopputulos on nähtävissä kassassamme, Viikari naurahtaa.

– Hinnoittelu oli yksi tärkeimpiä asioita, mutta myös se, ettemme ole ylivakuuttaneet mitään. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että kaikki meni kivuttomasti ja luotettavasti. Luotamme täysin tähän toimintaan, hän jatkaa.

”Tällainen järjestely olisi pitänyt tehdä jo kymmenen vuotta sitten”

“Tärkeintä on, että vakuutusten hoitamisesta ei enää tarvitse huolehtia.”

Vakuutusten kilpailutuksen myötä säästetty raha voidaan nyt kohdentaa muualle. Positiivisten kokemustensa myötä palvelua voi suositella lämpimästi myös muille.

– Meknian palvelu toi meille kauhean säästön vuodessa – 30 prosentin pudotus vakuutusmaksuissa on meille iso raha, ja nyt se pystytään käyttämään muualle. Suosittelen palvelua ainakin tämän kokoisille yrityksille ehdottomasti, Viikari toteaa.

– Tällainen järjestely olisi pitänyt tehdä jo kymmenen vuotta sitten. Tärkeintä on, että vakuutusten hoitamisesta ei enää tarvitse huolehtia. Ei meillä ole aikaa perehtyä näihin asioihin, ja nyt ammattilaiset hoitavat vakuutuksemme, hän sanoo lopuksi.

Meknia on kotimainen vakuutusmeklariyhtiö, joka palvelee yritysasiakkaita koko Suomen alueella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi