Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Metatavu on ketterä ja kehityshaluinen

Valtakunnallisesti toimiva Lumme Energia Oy haluaa olla alallaan edelläkävijä. Vuonna 2017 toimintansa aloittanut sähkömyyntiyhtiö aloitti yhteistyön ohjelmistoyritys Metatavun kanssa tarkoituksenaan luoda uudenlaista asiakaspalvelua. Viksu-chatbot on ratkaisu, jonka avulla Lumme Energia on erottunut toimialansa muista yrityksistä.

Lumme Energia kiinnostui Metatavusta yrityksen esiteltyä toimintaansa paikallisessa tekoälytilaisuudessa. Yhteydenoton jälkeen Lumme Energia päätti kokeilla, millaista lisäarvoa Metatavu pystyisi tuomaan asiakaspalveluun.

– Metatavu nappasi kopin aika tyylikkäästi. Pian meillä oli hahmotelma siitä, mitä robotin pitäisi kyetä tekemään ja millä aikataululla, sähkökaupan liiketoimintajohtaja Mika Ahola kertoo.

”Ollaan Viksusta aika ylpeitä”

Metamind Viksupotti on palvelu, joka kommunikoi asiakkaan kanssa reaaliajassa yrityksen nettisivuilla. Robotti kartoittaa asiakkaan tarpeet ja ehdottaa sitten sopivaa ratkaisua. Parhaimmillaan robotti toimii niin, että vuorovaikutus etenee sopimuksen tekemiseen saakka.

“Metatavu on yrityksenä hyvin ennakkoluuloton ja kehityshaluinen.”

– Tällä hetkellä kokonaisuus toimii todella hyvin. Viksu tekee töitä hyvin ahkerasti ja johdonmukaisesti, ja asiakkaat näyttävät tykkäävän käyttää sitä. Robotti on koodattu niin, että se kykenee toimimaan niin kuin on tarkoitus, ja ollaan Viksusta aika ylpeitä, Ahola sanoo.

– Näemme robotiikkaan perustuvilla chat-palveluilla olevan kasvavaa kysyntää, ja näköpiirissä on myös paljon uusia tehtäviä, joita voimme Viksulle opettaa. Meillä on Metatavun kanssa avoin keskusteluyhteys, ja kehitämme Viksua yhdessä aina, kun huomaamme jotain jatkokehitystarvetta, Ahola lisää.

Toiminta on kustannustehokasta

Lopputulos valmistui varsin nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti. Vahvan substanssiosaamisen lisäksi Metatavulla on Aholan mukaan kyky hyvin ketterään toimintaan. Lumme Energia onkin kokonaisuudessaan tähänastiseen yhteistyöhön varsin tyytyväinen.

– Metatavu on yrityksenä hyvin ennakkoluuloton ja kehityshaluinen. Uskon, että projekti ei jäänyt ainutkertaiseksi, vaan matka jatkuu, Ahola summaa.

Metatavu Oy on ohjelmistoyritys, joka toteuttaa asiakkailleen open source -pohjaisia ohjelmistoprojekteja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.