Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Metritiski rakentaa ravintolatilat alusta loppuun

Sijoitusyhtiö FinnGastron toimitusjohtaja Markku Virtanen on tehnyt yhteistyötä Metritiski Oy:n kanssa pitkään. Yksi yhteisistä kohteista on heinäkuussa 2018 Jyväskylän keskustassa ovensa avannut seurusteluravintola Ristorante Noé. Virtanen pitää Metritiskin palveluita kokonaisvaltaisina.

Metritiski on tehnyt uuteen ravintolaan kaikki rakentamiseen liittyvät näkyvät osat, kuten kiintokalusteet. Virtanen kuvailee Metritiskiä ravintoloitsijoiden luottopelaajaksi, joka pysyy sovituissa aikatauluissa.

– Metritiskin tyyppisiä ravintoloiden rakentajia on Suomessa aika vähän. He pystyvät toteuttamaan ravintolan alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella, Virtanen toteaa.

Jälki on ensiluokkaista

– Tässä Ristorante Noén tilassa on yhdistetty kaksi aiempaa liiketilaa. Metritiski aloitti täällä siitä, että tiloja yhdistävä väliseinä purettiin, Virtanen kuvailee.

“Metritiskin toimintaa kuitenkin kuvaa ratkaisukeskeisyys. Esille ei tuoda ongelmia, vaan valmiita ratkaisuja ongelmiin.”

Virtanen kertoo olevansa tyytyväinen lopputulokseen. Metritiskin uusi tuotantolaitos sijaitsee Valkeakoskella. Puusepäntyön jälki on tuotantolaitoksella Virtasen mukaan ensiluokkaista.

– Metritiski luo meille hyvät puitteet onnistua työssämme. Asiakas muodostaa ensivaikutelman Metritiskin työn jäljen perusteella, ja me luomme sielun ravintolalle. Tämä on tietysti tiimipeliä. Jatkamme siitä, mihin Metritiski päättää työnsä luovuttaessaan meille ravintolan avaimet, Virtanen toteaa.

Haasteisiin tarjotaan valmiita ratkaisuja

Virtasen mukaan yhteistyömalli Metritiskin kanssa on hyvin kustannustehokas. Metritiski pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin avaimet käteen -periaatteella. Mahdollisiin muutostarpeisiin työmailla tulee Metritiskiltä valmiita ehdotuksia.

– Totta kai yhteistyöhön on liittynyt myös haasteita. Kun vanhoihin liiketiloihin aletaan saneerata ravintoloita, niin aina tulee yllätyksiä. Metritiskin toimintaa kuitenkin kuvaa ratkaisukeskeisyys. Esille ei tuoda ongelmia, vaan valmiita ratkaisuja ongelmiin, Virtanen summaa.

Metritiski Oy on valtakunnallisesti toimiva julkisten tilojen rakentamiseen, kalustamiseen ja sisustamiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Metritiski toteuttaa sisustusrakennusratkaisut niin ravintoloihin, kahviloihin, hotelleihin, myymälöihin, toimistoihin kuin kuntosaleihinkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi