Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Meille oleellisimpia asioita Metson tuotteissa ovat kestävyys ja erittäin hyvät tehot”

Hyvinkään Tieluiska ja Metso ovat tehneet yhteistyötä jo yli 10 vuotta. Tällä hetkellä Hyvinkään Tieluiskalla on käytössään yhteensä kolme Metson seulaa. Erityisesti Hyvinkään Tieluiska arvostaa Metson tuotteiden kestävyyttä ja tehokkuutta.

Hyvinkään Tieluiska on pitkän historian omaava suomalainen perheyritys, joka keskittyy infrarakentamiseen. Yritys toimii pääsääntöisesti Uudellamaalla.

– Hyvinkään Tieluiska edustaa tällaista ammattilaisten ryhmää, jonka toiminnan keskiössä on infrarakentaminen, kiteyttää Hyvinkään Tieluiskan konemyynnin myyntijohtaja Riku Yliniemi.

– Meillä on käytössämme yhteensä kolme Metson seulaa. Kahdella niistä urakoidaan multa-asemilla ja kolmas on reissukoneena. Teemme kasvualustoja ja seulomme hiekkoja – kaikkea, mitä näillä pystyy tekemään, kertoo Hyvinkään Tieluiskan työnjohtaja Ismo Heikkala.

Skanska arvostaa Hyvinkään Tieluiskan luotettavuutta

Parhaillaan Hyvinkään Tieluiska työskentelee Skanskan työmaalla tehden kasvualustoja Vt12 Lahden eteläinen kehätie -hankkeessa. Käytössä on Metson Lokotrack ST2.8 -suorasyöttöseula. VALTARI-allianssin vihertyönjohtajana toimii Skanska Infran Tuukka Järvinen.

– Olemme tehneet Hyvinkään Tieluiskan kanssa yhteistyötä noin 10 vuotta. Tässä hankkeessa meille kaikista tärkeintä on ollut luottamus. Luottamus syntyy puolestaan pitkälti siitä, että meillä on yhteistä työhistoriaa takana, Järvinen sanoo.

– Heillä on kykyä toimia niin pienissä kuin erittäin isoissakin infra-alan hankkeissa. Vahva suositus, Järvinen toteaa.

Metso ei tarjoa pelkkiä koneita, vaan ratkaisuja

“Meille oleellisimpia asioita Metson tuotteissa ovat kestävyys ja erittäin hyvät tehot.”

Metson ansiosta Hyvinkään Tieluiska pystyy nyt mukautumaan suurempaan menekkiin paljon aiempaa paremmin. Metso on antanut heille myös uusia näkökulmia työn tekemiseen.

– Meille oleellisimpia asioita Metson tuotteissa ovat kestävyys ja erittäin hyvät tehot. Pystymme pelkästään jo päivätasolla tekemään määrättyjä tuotteita noin 40 % enemmän kuin aiemmin, Heikkala summaa.

– He eivät tarjoa pelkästään työkoneita, vaan ratkaisuja. Kysymys on isommasta palvelukokonaisuudesta. Tätä me urakoitsijana peräänkuulutamme, Yliniemi painottaa.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Metso tarjoaa laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi