Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Rennossa ilmapiirissä on hyvä tehdä töitä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Aino Pulliainen työskentelee Mikkeli Siivotaan Oy:ssä kohdesiivoojana. Hänen työnsä on hyvin vaihtelevaa ja kohteet voivat olla niin rakennustyömaita kuin ihmisten koteja. Parasta työssä on hänen mukaansa ehdottomasti se, kun pääsee näkemään oman työnsä jäljen.

Aino aloitti työskentelyn kohdesiivoojana kesällä 2018 äitiyslomansa päätyttyä. Eräs Mikkeli Siivotaan -yrityksen silloinen työntekijä vinkkasi avoimesta työpaikasta Ainon pikkusiskolle, joka sitten kertoi siitä Ainolle.

– Laitoin siitä sitten heti hakemuksen ja suurin piirtein seuraavalla viikolla olikin jo työsopimus kirjoitettu. Toiminta oli nopeaa, Aino muistelee.

Vaihtelevuus lisää viihtyvyyttä

Aino on viihtynyt työssään hyvin. Hänen työnkuvaansa kuuluvat tällä hetkellä pääsääntöisesti rakennustyömaiden siivoukset sekä erilaiset tuuraukset. Kun kohteet vaihtelevat, ei mikään päivä ole samanlainen.

“Parasta työssäni on se, kun siinä näkee oman työnsä jäljen.”

– Tykkään tästä, kun työ on vaihtelevaa. Jos kaikki olisi pelkkää samaa joka päivä, niin se olisi hyvin puuduttavaa. Tykkään tästä vaihtelevuudesta tosi paljon, Aino sanoo.

– Parasta työssäni on se, kun siinä näkee oman työnsä jäljen. Tämä on todella tärkeää työtä. Jos kukaan ei tätä tekisi, niin mitäs sitten tapahtuisi, Aino pohtii.

”Asiat rullaavat”

Työssä viihtymiseen vaikuttaa omalta osaltaan tietysti myös työkaverit. Aino kokee, että hän ja hänen työkaverinsa ovat hirveän hyvä porukka, jossa vallitsee rento ilmapiiri.

– Viihdyn täällä sen takia niin hirveän hyvin, koska asiat rullaavat ja kaikki tarvittava tieto on saatavilla. Ilmapiiri on todella hyvä ja on helppo tehdä töitä, Aino kiteyttää.

– Aina tarvitaan siivoojia. Kannattaa ihmeessä tulla töihin, koska hommaa riittää ja tämä on hyvä firma. Täällä todellakin otetaan työntekijä huomioon, Aino summaa.

Mikkeli Siivotaan Oy tarjoaa kaikki siivous- ja puhtaanapidon palvelut sekä tuotteet kotiin, toimistoon ja tapahtumiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi