Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Merkittävimmät hyödyt tästä yhteistyöstä ovat ehdottomasti näkyvyys ja asiakastilaisuudet”

Pelaser on erikoistunut teräslevyjen ja ohutlevyosien käsittelyyn. Pelaser ja Mikkelin Jukurit ovat tehneet yhteistyötä markkinoinnin ja asiakastilaisuuksien parissa vuodesta 2014 alkaen. Yhteistyö tuo Pelaserille merkittävää näkyvyyttä ja auttaa kauppojen tekemisessä.

Pelaser toimii Kuortissa Pertunmaalla. Vuonna 2007 perustettu perheyritys tekee alihankintana laser-, vesi- ja plasmaleikkeitä sekä särmäystä, hitsausta ja kokoonpanoja.

– Meillä on ollut yhteistyötä Jukureiden kanssa jo neljä vuotta. Siihen sisältyy asiakastilaisuuksia, erilaisia markkinointiratkaisuja, kuten mainoksia pelipadoissa ja laidoissa. Meillä on iso näkyvyys myös valotauluissa, kertoo Pelaserin kehitysjohtaja Jukka Larkala.

“Kaikki nauttivat hyvästä pelistä”

“Yhteistyö Jukureiden kanssa on ollut aika hieno kokemus.”

Pelaserilla on useita Jukureiden Business Vip -kausikortteja. Kausikortit ja erilliset asiakastilaisuudet mahdollistavat sen, että asiakkaita voidaan viedä katsomaan otteluita helposti joko yksittäin tai isommalla porukalla. Asiakastilaisuuksia järjestetään vuosittain useampia.

– Voimme viedä yksittäisiä asiakkaita helposti katsomaan matsia ja saada sitä kautta sitten kauppaa, Larkala sanoo.

– Yhteistyö Jukureiden kanssa on ollut aika hieno kokemus. Saamme näyttäviä asiakastilaisuuksia – on hyvää ruokaa sekä juomaa, ja kaikki nauttivat hyvästä pelistä. Onhan se kiva olla aina paikan päällä, Larkala kuvailee.

Merkittävää näkyvyyttä

Kaukaloiden laidoissa ja päädyissä olevat mainokset sekä pelaajien pelipaitojen olkapäissä olevat logot tuovat Pelaserille merkittävää näkyvyyttä niin jäähallilla itsessään kuin televisiolähetyksissä. Yhteistyö Jukureiden kanssa on Larkalan mukaan ollut vaivatonta.

– Merkittävimmät hyödyt tästä yhteistyöstä ovat ehdottomasti näkyvyys ja asiakastilaisuudet, Larkala summaa.

Mikkelin Jukurit on mikkeliläinen jääkiekkoseura, joka pelaa SM-liigassa. Yrityksille ja yhteistyökumppaneille seura tarjoaa monia tuotteita ja palveluita aina VIP-korteista erilaisiin tapahtumiin sekä tilaisuuksiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi