Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Laadukas liukuovikaapisto saapui sujuvasti kotipihaan

Asikkalassa asuvat Aki Norrbacka ja Rinna Ikola-Norrbacka ovat hankkineet makuuhuoneeseensa Mirror Linen liukuovikomeron. Kaapiston avulla tavarat pysyvät helpommin järjestyksessä, ja lisäksi kaapisto toimii sisustuselementtinä. Pariskunta on tyytyväinen tuotteen sujuvaan toimitukseen ja siihen, kuinka vaivatonta kaapiston kokoaminen oli.

Kaapiston suurimpana hyötynä Rinna ja Aki pitävät sitä, että se auttaa tavaroiden pysymistä järjestyksessä.

– Meillä on kiireinen lapsiperhearki ja ruuhkavuodet menossa, joten tavaroiden pitää löytyä nopeasti ja niillä on oltava oma paikka, Rinna toteaa.

Kaapisto oli helppo kasata

– Kaapisto oli helppo ja nopea kasata. Siinä ei ollut turhia ruuveja, mutta se on silti tukevan ja jämäkän oloinen, Aki mainitsee.

Myös kaapiston kuljetus sujui ongelmitta. Kuorman saapumisesta soitettiin kahdesti etukäteen: jälkimmäisessä puhelussa tarkennettiin saapumisaikaa noin tunti ennen toimitusta.

– Meille yksi tärkeä elementti liukuovikomerossa on se, että se on säilytystilan lisäksi myös sisustuselementti. Se tuo tilaan omaa särmää ja valoisuutta, jota olemme kaivanneet, Rinna iloitsee.

Ratkaisu oli räätälöitävissä

“Kaapiston pystyi räätälöimään niin, että saimme koko tilan tehokkaasti käyttöön.”

Aki ja Rinna voisivat suositella Mirror Linea lämpimästi oikeastaan kenelle tahansa. Etenkin vaivattomuus, jolla tuote oli räätälöitävissä, tekee Mirror Linen kaapistoista hyvän ratkaisun.

– Kaapiston pystyi räätälöimään niin, että saimme koko tilan tehokkaasti käyttöön, Aki kertoo.

Mirror Line valmistaa erilaisia liukuovia ja säilytysratkaisuja. Tuotteet valmistetaan aina räätälöitynä mittatilaustyönä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi