Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Molarum oli luotettavin vaihtoehto salaojaremontin toteuttajaksi

Keväällä 2018 sulamisvedet aiheuttivat Harri Virtapohjan talon kellariin vesivahingon. Kuivauksen jälkeen piti selvittää, miten vahingon syntyminen uudestaan estetään. Vastauksena oli salaojaremontti, jonka Molarum toteutti. Molarum valikoitui remontin toteuttajaksi luotettavuuden sekä nopean aikataulunsa vuoksi.

Eversti evp Harri Virtapohja asuu yli seitsemänkymmentä vuotta vanhassa, omenapuiden ympäröimässä rintamamiestalossa Kangasalalla. Sulamisvedet aiheuttivat taloon keväällä vesivahingon. Kun vesivahinko oli kuivattu, Virtapohja päätyi salaojaremonttiin.

Virtapohja kilpailutti kolme eri yritystä ja Molarumin myyjä loi heti luottamuksen. Virtapohja valitsi Molarumin myös siksi, että Molarum pystyi aloittamaan työt hyvin nopealla aikataululla – jo seuraavalla viikolla.

– Talossa on myös ulkorappuset, jotka on vaikea rakentaa uudelleen. Niitä ei tarvinnut purkaa. Kaivinkoneen kuljettaja oli erittäin ammattitaitoinen ja pääsi kauhalla ahtaisiin paikkoihin, Virtapohja kertaa.

Työparin työskentelyä oli ilo seurata

“He siivosivat ja veivät pois kaikki ylimääräiset maa-ainekset ja puskat sekä puut, jotka he joutuivat kaatamaan.”

Virtapohja kehuu Molarumin työntekijöiden ammattitaitoa vuolaasti. He ehtivät tutustua toisiinsa salaojaremontin aikana ja Virtapohja kertoo, että työntekijöiden työskentelyä oli ilo seurata.

– He siivosivat ja veivät pois kaikki ylimääräiset maa-ainekset ja puskat sekä puut, jotka he joutuivat kaatamaan. Minulle ei jäänyt niistä mitään ongelmia, Virtapohja kehuu.

“Työn laatu vastasi odotuksiani”

Työ tehtiin suurella ammattitaidolla ja sovittu hinta piti alusta loppuun saakka. Salaoja ei ole vielä päässyt testiin kuivan kesän takia.

– Toimivuus nähdään, kun syksyn sateet alkavat. Uskon, että se toimii, Virtapohja naurahtaa.

– Minulla ei ole mitään valittamista – päinvastoin. Voin suositella Molarumia ja olen sitä jo suositellutkin. Työn laatu vastasi odotuksiani, Virtapohja päättää tyytyväisenä.

Molarum Salaojat toteuttaa taloyhtiöiden ja omakotitalojen salaojasaneeraukset ja sadevesiratkaisut Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Molarum Salaojat on huoleton valinta omakotitalon tai taloyhtiön salaojaremontin toteuttajaksi – yritys huolehtii salaojaremontista avaimet käteen -periaatteella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi