Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Molok® syväkeräyssäiliöt tuovat tuntuvia säästöjä ja lisäävät turvallisuutta

Molok® syväkeräyssäiliöt palvelevat vaasalaisen taloyhtiön takapihalla yhteensä 85 asunnon asukkaita. Yli puolet kustakin säiliöstä sijaitsee maan alla. Näin ollen tyhjennysvälit harvenevat ja sitä kautta myös jätehuollon kustannukset laskevat sekä pihapiirin turvallisuus lisääntyy. Säiliöt on maisemoitu kauniisti niin, että ne sopivat hyvin talon takapihalle.

Taloyhtiön isännöitsijä Kimmo Nyman työskentelee BUMA-Teamissa, Vaasan suurimmassa isännöintitoimistossa. Yritys on perustettu vuonna 1994. Tällä hetkellä isännöitsijöitä on yhteensä reilut kymmenen ja isännöitäviä kohteita yhteensä 240. Vaasan lisäksi BUMA-Teamilla on toimipiste myös Seinäjoella.

– Molok Oy on toimittanut tänne neljä kappaletta isoja syväkeräysastioita ja muutamia pienempiä astioita metallille ja biojätteelle. Säiliöt sijaitsevat takapihalla ja Molok Oy:n yhteistyökumppanin kautta saimme niille hienon maisemoinnin. Ratkaisu on hyvin toimiva, Nyman summaa.

suunnittelu

Säiliöt maksavat itsensä takaisin nopeasti

Molok® syväkeräyssäiliöt ovat tuoneet taloyhtiölle useita konkreettisia hyötyjä. Jätehuoltoon liittyvät kustannukset ovat tyhjennysvälien harvenemisen ansiosta pudonneet noin 35 %, mikä tarkoittaa rahallisesti yhteensä noin 6 000 euroa.

– Säiliöiden takaisinmaksuaika on noin neljä vuotta. Näin lyhyttä takaisinmaksuaikaa ei ainakaan minulle ole tullut vastaan muissa taloyhtiön hankinnoissa, Nyman toteaa.

– Toiminnallisuuden osalta tyhjennysvälit harvenevat. Taloyhtiö on iso ja pihalla on paljon lapsia. On hyvä, että isot jäteautot käyvät harvemmin. Tämä on erittäin tärkeä asia, Nyman painottaa.

jatepisteet

Valmis jätepiste on hieno

“Huippufirma, huipputuotteet ja huippupalvelu. Minä ja kaikki muutkin täällä olemme erittäin tyytyväisiä tähän.”

Yksi tärkeä tekijä oli myös se, miltä valmiit säiliöt tulisivat pihapiirissä näyttämään. Sekä isännöitsijälle että taloyhtiön hallitukselle oli tärkeää, että jätepiste näyttäisi hienolta. Säiliöt maisemoitiin kauniisti Molok Oy:n yhteistyökumppanin toimesta. Molok® syväkeräyssäiliöt ovat Nymanin mukaan yksi parhaimpia investointeja, mitä taloyhtiö voi tehdä.

– Huippufirma, huipputuotteet ja huippupalvelu. Minä ja kaikki muutkin täällä olemme erittäin tyytyväisiä tähän, Nyman kiteyttää.

molok

Kotimainen Molok on turvallinen, taloudellinen ja siisti ratkaisu tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen jätteenkeräykseen ja -lajitteluun. Molokin monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy sekä syväkeräys- että pintasäilöitä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi