Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Palkkahallinnon ulkoistus keventää hallinnon rakennetta

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri on ulkoistanut palkkahallintonsa täysin Monetralle. Ulkoistaminen keventää hallinnon rakennetta ja antaa asiantuntijoille mahdollisuuden keskittyä omiin ydintehtäviinsä. Yhdessä etsitään myös jatkuvasti uusia tapoja kehittää ja tehostaa toimintaa.

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiriin kuuluvat KYS ja Kysteri. KYS on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta ja Kysteri tuottaa puolestaan Pohjois-Savon alueen kunnille perusterveydenhuoltoa.

– Koko sairaanhoitopiirillä on yhteensä noin 5 000 työntekijää. Heistä noin 500 on perusterveydenhuollon eli Kysterin puolella, kertoo Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin palvelussuhdepäällikkö Kaarina Halonen.

Hyvä tapa ulkoistaa

Monetran ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yhteistyö alkoi vuoden 2019 alussa.

– Se, että ostamme palkanlaskentapalvelut ulkoa, keventää hallintomme rakennetta. Sairaanhoitopiirin hallinnossa pystytään keskittymään ydin- ja asiantuntijatehtäviin, Halonen toteaa.

Toimintamalleja kehitetään jatkuvasti yhdessä

Halonen on erityisen iloinen siitä, että koko yhteistyön ajan Monetran on kehittänyt palveluitaan.

– Heillä on sellainen jatkuvan parantamisen malli. Uusia oivalluksia ja esityksiä siitä, että voitaisiinko asiat tehdä jollakin toisella tavalla, tulee jatkuvasti. Se on tärkeää, että ei jäädä siihen, mistä lähdettiin liikkeelle, vaan mietitään koko ajan niitä tapoja toimia, Halonen painottaa.

– Kokonaisuutena olen tähän tyytyväinen ja näen, että se projekti onnistui, kun siirsimme tietyt palvelut taloushallinnosta ja palkanlaskennasta Monetralle. Kannatti kyllä lähteä tekemään, Halonen summaa.

Monetra on kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra-konsernin alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, kuten henkilöstö- ja palkkahallinnon palvelut, kirjanpito- ja raportointipalvelut, myyntilaskutus- ja myyntireskontrapalvelut, ostolasku- ja ostoreskontrapalvelut, maksuliikennepalvelut sekä matkustuspalvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi