Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Tärkeintä oli se, että toiveitamme kuunneltiin”

Bolt on kasvava ja tuore toimija, joka uudistaa henkilöstövuokrausalaa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä. Suomen Monitoimitiloilta vuokrattu tila remontoitiin täysin Boltin toiveiden mukaisesti niin, että valmis kokonaisuus ilmentää Boltin olemusta lattiasta kattoon.

Tarve uusille toimitiloille syntyi, kun Boltin aiemmat toimitilat Lauttasaaressa alkoivat käydä liian pieniksi.

– Olemme tällainen uudistava ja uudistuva toimija. Kasvamme kovaa ja uudistamme henkilöstövuokrausalaa, kertoo Boltin co-founder Timo Hakkarainen.

– Mietimme, mistä saisimme uudet toimivat tilat. Otimme yhteyttä useisiin toimijoihin. Siinä yhteydessä vastaan tuli myös Suomen Monitoimitilat, Hakkarainen muistelee.

Kokonaisuus ratkaisi

“Tärkeintä oli se, että toiveitamme kuunneltiin. Kaikki yksityiskohdat toteutettiin niin kuin me toivoimme.”

Suomen Monitoimitilojen Pitäjänmäen toimistotilan valintaan vaikutti kokonaisuus – hyvä sijainti sekä mahdollisuus saada juuri Boltin näköiset toimitilat. Tiloja suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä arkkitehdin kanssa. Remonttia varten pinnat riisuttiin betonille asti.

– Me olemme tietyssä vaiheessa matkaamme ja tämä sopi hyvin meidän pääkonttorimme paikaksi juuri nyt. Emme vielä tiedä, kuinka iso yhtiö meistä tulee. Emme voi siis lähteä rakentamaan liian isoa linnaa tai mitä tahansa sellaista, mikä ei sitten olisikaan tarpeen. Vuokrauksen kautta tuntuu, että saamme juuri tietylle ajanjaksolle toimivimmat tilat, Hakkarainen perustelee.

– Tärkeintä oli se, että toiveitamme kuunneltiin. Kaikki yksityiskohdat toteutettiin niin kuin me toivoimme. Halusimme ilmentää omaa olemustamme ja valmiin tilan oli näytettävä meiltä lattiasta kattoon. Meillä oli paljon erilaisia toiveita ja vaikuttamaan pääseminen oli tärkeää, Hakkarainen painottaa.

Hyvät tilat kustannustehokkaasti

Valmiista tiloista löytyy kaikki tarvittava: oma varasto, haastatteluhuoneet, avonaista toimistotilaa eri tiimeille, sosiaalitilat ja saunatilat. Nyt käymään kehtaa kutsua niin asiakkaita kuin tulevia työntekijöitä. Hakkarainen haluaa kannustaa muitakin yrityksiä etsimään myös muita kuin jo täysin valmiita toimitiloja.

– Voi olla, että monella toimitiloja valitsevalla on mielikuva sitä, että kannattaa valita joku jo valmistunut tila, koska se olisi se järkevä ja kustannustehokas vaihtoehto. Meidän kokemuksemme on kuitenkin se, että tekeminen oli hyvinkin kustannustehokasta, Hakkarainen kertoo.

– Saimme hyvät tilat järkevään hintaan ja nopeasti käyttöön, Hakkarainen summaa.

Monitoimitilat.fi toteuttaa laadukkaita toimitiloja. Joustavat ja modernit monitoimitilat muuntuvat yrityksen tarpeen mukaan.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi