Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Movere vastaa Ekovillan kasvaviin kuljetustarpeisiin

Ekovilla valmistaa puukuituisia lämmöneristeitä sekä levynä että puhallettavassa muodossa. Toiminnan ja sitä kautta myös volyymien kasvun myötä kuljetussuunnittelu alkoi viedä enemmän aikaa. Logistiikkaa helpottaakseen Ekovilla aloitti yhteistyön Moveren kanssa. Moveren avulla Ekovilla voi palvella asiakkaitaan koko Suomen alueella nopeasti ja joustavasti.

Ekovilla käyttää lämmöneristeiden raaka-aineena sanomalehtipaperia. Lämmöneristeiden lisäksi tarjontaan kuuluu myös muita eristystä tukevia tuotteita, leikkausvälineitä sekä ilmatiiviystuotteita. Yhteistyö Moveren kanssa alkoi vuonna 2015.

– Tarve lähti oikeastaan siitä, että määrämme ja volyymimme olivat kasvaneet aika reilusti. Kuljetussuunnittelu söi enemmän meidän omia resurssejamme. Meidän oli suunniteltava, miten saisimme palveltua koko Suomea kattavasti, muistelee Ekovillan hankinta- ja logistiikkapäällikkö Mikko Patjas.

– Movere tarjosi meille siihen mahdollisuuden, Patjas jatkaa.

Laaja ajoneuvoverkosto mahdollistaa isommatkin toimitusmäärät

“Moveren laaja ajoneuvoverkosto tekee meille mahdolliseksi sen, että voimme toimittaa myös tilapäisiä isompia tilauspiikkejä. Kaikki mikä ollaan saatu myytyä, on saatu myös kuljetettua.”

Movere tekee Ekovillalle kuljetussuunnittelua sekä järjestää autot hakemaan kuljetukset asiakkaille. Yhteistyötä on sittemmin laajennettu myös sähköisten palveluiden puolelle. Ekovillan järjestelmät on integroitu Moveren järjestelmiin, jolloin tieto kulkee hyvinkin nopeasti ja oikein osapuolelta toiselle.

– Kyllähän Moveren kuljetukset menevät todella hyvin perille sinne, mihin ne on tilattu, kiteyttää Ekovillan tuotantoinsinööri Pauliina Simola.

– Moveren laaja ajoneuvoverkosto tekee meille mahdolliseksi sen, että voimme toimittaa myös tilapäisiä isompia tilauspiikkejä. Kaikki mikä ollaan saatu myytyä, on saatu myös kuljetettua, Patjas summaa.

Yhteistyö vapauttaa Ekovillan aikaa

Käytännössä yhteistyö Moveren kanssa mahdollistaa Ekovillalle sen, että Ekovillan omat työntekijät voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Aikaa on saatu vapautettua muuhun, kun logistiikan hoitaminen on siirretty Moveren vastuulle. Yhteistyö on ollut helppoa ja tuttujen ihmisten kanssa on mukava asioida.

– Voisin suositella Moverea varsinkin sellaisille yrityksille, joilla alkaa olla kuljetuksia ympäri Suomea ja tuntuu, että omat rahkeet eivät riitä kuljetusten suunnitteluun sekä logistiikan miettimiseen, Simola sanoo.

Movere on kuljetuksiin ja tavaravirtojen ohjaukseen keskittynyt logistiikkayritys. Lisäksi yritys tuottaa varastointi- ja vienti- sekä tuontikuljetuspalvelua. Toimialue on koko Suomi.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi