Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

WebWakka mahdollistaa reaaliaikaisen taloudenhallinnan laitteesta riippumatta

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Lappeenrantalainen maatalousyrittäjä Jouni Mikonsaari toimii kasvinviljelijänä. Tilan verokirjanpito ja tilinpäätökset Mikonsaari tekee WebWakka-talousohjelmistolla. Selainpohjaisen ohjelmiston ansiosta esimerkiksi veroilmoituksia varten on kaikki tarvittava tallessa palvelimella eikä vaikkapa yhden ainoan tietokoneen kovalevyllä.

Mikonsaari siirtyi kotitilansa puikkoihin sukupolvenvaihdoksen yhteydessä 1990-luvun lopulla. Isältä pojalle siirtyi reilut 70 hehtaaria peltoja, joilla viljellään viljakasveja.

– Otimme WebWakkaa edeltäneen PC-Wakan käyttöön jossakin vaiheessa 1990-lukua, kun tietokoneet tulivat kotikäyttöön. Isäni käytti sitä verokirjanpitoon, Mikonsaari muistelee.

Oikeuksien jakaminen tekee WebWakan käytöstä kätevää

“Nyt minun ei veroilmoituksen tekemistä varten tarvitse erikseen tulostella mitään tai viedä läppäriä ProAgrialle, vaan he pääsevät siellä päässä käsiksi kirjanpitoon suoraan omalta koneeltaan.”

Vuonna 2018 tilalla otettiin käyttöön WebWakka. Uuden ohjelman käytössä on ollut jonkin verran opettelemista, mutta nyt kaikki tarvittavat toimenpiteet sujuvat. Käyttöönotossa apuna oli ProAgrian neuvoja.

– WebWakan avulla vien kuitteja verokirjanpitoon. Teen sillä myös tilinpäätöksen. Veroilmoituksia en tee itse, vaan niistä vastaa ProAgrian neuvoja, Mikonsaari kertoo.

Selainpohjainen ohjelma mahdollistaa talouden reaaliaikaisen seurannan ja kirjanpitoa voi tehdä miltä tahansa laitteelta, jossa on internetyhteys. Oikeudet voi halutessaan antaa myös neuvojalleen.

– Nyt minun ei veroilmoituksen tekemistä varten tarvitse erikseen tulostella mitään tai viedä läppäriä ProAgrialle, vaan he pääsevät siellä päässä käsiksi kirjanpitoon suoraan omalta koneeltaan, Mikonsaari kiittelee.

Asiallista ja joustavaa asiakaspalvelua

Mtechin asiakaspalvelua Mikonsaari kuvailee asialliseksi. Neuvoja on aina tarvittaessa saanut hyvin. Toistaiseksi hän on käyttänyt WebWakkaa vain verokirjanpidon tekemiseen, mutta tarvittaessa se tarjoaa mahdollisuuden myös moneen muuhun.

– Voin suositella WebWakkaa. Ohjelmaa oppii kyllä käyttämään. Sen avulla on mahdollista tehdä esimerkiksi myös budjetointia, Mikonsaari summaa.

Mtech Digital Solutions Oy on maatalousalan ohjelmisto- ja ratkaisutoimittaja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.