Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kokonaisvaltaiset huoltopalvelut pitävät LVI-Nolvin autot ajossa

LVI-Nolvi on Turussa toimiva LVI-alan yritys. Yrityksellä on tällä hetkellä käytössään viisi kuorma-autoksi luettavaa pakettiautoa, jotka on varusteltu huoltoautoiksi. Autojen huollosta vastaa Muhkurin autohuolto.

LVI-Nolvi aloitti toimintansa vuonna 1980. Yritys on pieni, kuuden hengen perheyritys. Pääasiallisia asiakkaita ovat taloyhtiöt ja kiinteistöosakeyhtiöt. Yrityksellä on käytössään viisi Mercedes-Benzin autoa.

– Autot ovat täysin varusteltuja huoltoautoja, joissa on kalusteet sisällä. Tarvikkeet kulkevat aina autossa mukana, kertoo yrittäjä Paavo Nolvi.

Kokonaisvaltaista palvelua

“Muhkurin autohuollossa pojat hoitavat huollot niin, että kaikki on kokonaisvaltaisesti kunnossa.”

Kilometrejä jokaiselle autolle kertyy keskimäärin noin 20 000 per vuosi. Aiemmin yritys käytti merkkihuoltoa, mutta siirtyi sittemmin Muhkurin autohuollon asiakkaaksi. Vaihdokseen vaikutti muun muassa Muhkurin autohuollon kokonaisvaltainen palvelu.

– Käytimme ennen merkkihuoltoa, mutta siellä tehtiin vain ne työt, mitä itse ymmärsimme pyytää ja sanoa. Jos jotain muutakin oli, niin ne jäivät tekemättä. Muhkurin autohuollossa pojat hoitavat huollot niin, että kaikki on kokonaisvaltaisesti kunnossa. Olemme sanoneetkin heille, että kaiken tarvittavan saa aina tehdä, jotta auto on kunnossa. Tarvitsemme autoja joka aamu, Paavo kuvailee.

”Jos tänään soitat, niin viimeistään huomenna on asia järjestyksessä”

“Muhkurin autohuolto poikkeaa hinnassa ja laadussa huomattavasti merkkihuollosta”

Paavon mukaan Muhkurin autohuolto on myös kokonaiskustannuksistaan edullisempi kuin aiempi merkkihuolto. Vuosien varrella on LVI-Nolvin autoihin tehty kaikki tarvittavat huoltotoimenpiteet aina vuosihuolloista maalauksiin sekä peltikorjauksiin.

– Muhkurin autohuolto poikkeaa hinnassa ja laadussa huomattavasti merkkihuollosta, Paavo sanoo.

Auton huoltoon saaminen on Paavon mukaan ollut helppoa ja nopeaa. Merkkihuoltoon vietäessä oli viikonkin odotusaika normaali. Kustannuksia tärkeämpää on LVI-Nolville ollut autojen toimivuus. Huoltotyön valmistuttua on aina käyty läpi tehdyt toimenpiteet.

– He tietävät, että tarvitsemme autoa joka päivä. Meidän töistämme ei tule mitään, jos meillä ei ole autoa. Auton on lähdettävä käyntiin joka aamu. Jos tänään soitat, niin viimeistään huomenna on asia järjestyksessä ja seuraavana iltana auto jo käytössä, Paavo kertoo.

– Hinnalla ei ole siinä mitään merkitystä, kunhan auto vain on kunnossa, Paavo kiteyttää.

”Asiat rullaavat molemmin puolin”

“Henkilökunta on mukavaa ja asentajat ammattitaitoisia. Olemme saaneet kaiken sen, mitä olemme tarvinneet!”

Paavon mielestä Muhkurin autohuollolla on yleisesti hyvä meininki. Asiakas otetaan ystävällisesti vastaan ja tavoitettavuus on hyvä. Henkilökunta on mukavaa. Paavo huollattaa myös omaa autoaan Muhkurin autohuollossa.

– Ei ole ainakaan vielä yhtään huonoa aamua ollut! Me kun viemme autot aina aamulla puolen kahdeksan aikoihin huoltoon. Joka kerta ovat kaikki olleet ystävällisesti vastassa, Paavo kertoo.

– Olemme olleet tyytyväisiä. Asiat rullaavat molemmin puolin. Henkilökunta on mukavaa ja asentajat ammattitaitoisia. Olemme saaneet kaiken sen, mitä olemme tarvinneet!

Muhkurin Autohuolto huoltaa merkkiin ja malliin katsomatta niin henkilö-, paketti- ja matkailuautot, kuin moottoripyörät, mopot ja mopoautotkin. Muhkurin Autohulto on osa suomalaista Fixus-ketjua.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi