Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

SwingIO helpottaa konepajan sisäistä viestintää

Taivalkoskella sijaitseva Telatek Oy tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia konepajapalveluja. Konepaja valmistaa esimerkiksi ruoripotkureita asiakkaalleen ABB:lle. Sisäistä viestintää yhtenäistääkseen ja helpottaakseen Telatekilla on käytössään viestintäpalvelu, SwingIO.

Monikäyttöinen SwingIO-järjestelmä on kehitetty tehostamaan yritysten viestintää. Telatek on tilannut palvelun sisäiseen käyttöönsä helpottamaan tehtaan sisällä tapahtuvaa tiedonvälitystä.

– Käytämme SwingIO-palvelua jakaaksemme tietoa ja kuvia talon sisällä. Palvelu mahdollistaa sisällön helpon jakamisen aina sille ryhmälle, jolle sen haluaa kulloinkin jakaa, Telatekin vuorotyönjohtaja, Vesa Seiteri, kertoo.

hitsaus

Palvelu on yksinkertainen ja helppo käyttää

SwingIO-järjestelmää kehitettäessä tarkoituksena oli luoda mahdollisimman helppo ja monikäyttöinen palvelu, joka todella palvelee asiakkaansa tarpeita. Helppoutta odotti myös Telatek, ja konepajan odotukset ovat toteutuneet.

– Odotuksemme oli, että SwingIO on mahdollisimman yksinkertainen ja käytettävissä helposti mobiililaitteella. Mobiililaitteella käytettävän palvelun avulla viestin saa nopeasti eteenpäin ja muiden tietoon, Seiteri kertoo.

– Helpottavaa on myös se, että SwingIOn kautta lähetetyt viestit jäävät talteen. Siten niihin on mahdollista palata myöhemminkin, Seiteri jatkaa.

Järjestelmä pitää työntekijät ajan tasalla

“Helppokäyttöinen palvelu todella helpottaa työskentelyä eikä esimerkiksi aiheuta ylimääräistä kuormitusta.”

Erinomaista SwingIO-järjestelmässä on se, että kaikki työntekijät pysyvät ajan tasalla siitä, mitä on tehty, mitä on tekeillä ja mitä on tekemättä. Helppokäyttöinen palvelu todella helpottaa työskentelyä eikä esimerkiksi aiheuta ylimääräistä kuormitusta.

– Omasta mielestäni SwingIO on helppo ja yksinkertainen systeemi. Voisin vielä sanoa, että se sopii myös yksinkertaisille ihmisille, Seiteri naurahtaa.

swingio

NetWell on jo yli 20 vuotta tehostanut satojen yritysten viestintää ja johtamista monipuolisilla IT-ratkaisuilla. NetWell tarjoaa työkaluja yhteistyöhön ja tiedonjakamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.