Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kirsti Pietilä löysi Neurosonicin patjasta avun uniongelmiinsa

Kirsti Pietilä, 60, asuu Ypäjällä Perttulan kylässä, missä hän harjoittaa pienimuotoista hevosiin liittyvää yritystoimintaa. Kirsti loukkaantui hevosonnettomuudessa vuonna 1997, ja hänellä on pitkälle edennyt lonkkien nivelrikko sekä ongelmia lannerangan välilevyissä. Vaivoista johtuvien kipujen takia nukkuminen oli erittäin hankalaa, ja lopulta apu löytyi Neurosonicin matalataajuusvärähtelypatjasta.

Kirsti oli avoin uusille ratkaisuille, koska hän oli etsinyt apua ongelmaansa jo pitkään.

– Kesästä 2015 lähtien pystyin nukkumaan ainoastaan pienissä pätkissä voimakkaiden jalkasärkyjen takia. Olin jatkuvasti erittäin väsynyt, ja minulle määrättiin vahvoja keskushermostoa lamauttavia kipulääkkeitä, jotta pystyin nukkumaan edes jotenkin. Ne eivät kuitenkaan sopineet minulle, ja todella toivoin, että löytäisin jonkin ratkaisun, Kirsti sanoo.

“30-40 minuuttia päivittäin tietyillä rentoutusohjelmilla, ja muutos on ollut uskomaton. Elämäni on muuttunut ihan täysin – vielä syyskuun lopussa olin todella väsynyt särkyihin ja unettomuuteen.”

Neurosoniciin Kirsti tutustui ensimmäisen kerran Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskuksessa Forssassa.

– Kävin kokeilemassa Neurosonicin tuolia ja koin sen toimivaksi. Jo puolen tunnin istuminen rentoutti todella paljon. Minulle neuvottiin, että tuolia kannattaa käydä kokeilemassa viisi kertaa, jotta tietäisin, onko siitä apua. Aina käytyäni kivut hellittivät ja nukuin paremmin. Tein päätöksen, että tämä on minun juttuni, ja hankin Neurosonicin patjan, Kirsti kertoo.

Kattavaa ja huolehtivaa asiakaspalvelua

Patja tuotiin kotiovelle suoraan tehtaalta muutama päivä tilauksen jälkeen. Käyttö on ollut helppoa, asiakaspalvelu on toiminut ja Kirsti on löytänyt avun uniongelmiinsa.

– 30-40 minuuttia päivittäin tietyillä rentoutusohjelmilla, ja muutos on ollut uskomaton. Elämäni on muuttunut ihan täysin – vielä syyskuun lopussa olin todella väsynyt särkyihin ja unettomuuteen. Patjan ansiosta nukun yöni usein heräämättä kertaakaan, Kirsti hymyilee.

– Käyttö on todella yksinkertaista: valitaan vain ohjelma ja säädetään voimakkuudet kohdalleen. Sain Neurosonicilta hyvät ohjeet patjan asettamiseen ja eri asetuksiin. Minulle on myös soitettu monta kertaa jälkeenpäin ja tiedusteltu vointiani. Lisäksi Facebookissa on ryhmä, missä saa jakaa kokemuksia ja kysyä ohjeita, Kirsti kertoo.

Kokeilu kannattaa

Kirsti on ollut erittäin tyytyväinen patjansa tehoon, ja hän suosittelee Neurosonicin tuotteiden kokeilemista lämpimästi muillekin.

– Monilla paikkakunnilla on mahdollisuus kokeilla Neurosonicin tuotteita esimerkiksi kuntokeskuksissa ja terveysalan ammattilaisten luona. Kokeilu on edullista ja kannattaa ehdottomasti. Uskon, että rentoutuminen on erittäin tärkeää esimerkiksi pitkäkestoisen kivun helpottamisessa. Rakenteelliset ongelmani ovat edelleen olemassa, mutta säryt ovat poissa, Kirsti sanoo lopuksi.

Neurosonic valmistaa ja myy erilaisia matalataajusvärähtelyä tuottavia tuoleja, divaaneja ja patjoja. Tuotteet ovat hyödyllisiä esimerkiksi työhyvinvoinnin kehittämiseen. Ne edesauttavat stressin hallintaa sekä rentoutumista. Tuotteiden ohjelmat on suuniteltu parantamaan myös unen laatua.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi