Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Gasum löysi ja suunnitteli uuden pääkonttorinsa Newsecin avulla: ”Koko prosessi oli ilo tehdä!”

Energiayhtiö Gasumin entinen pääkonttori ei täysin vastannut toiminnallisuuksiltaan tai tiloiltaan yhtiön senhetkisiä tarpeita. Uusien tilojen etsimiseen ja tilasuunnitteluun Gasum valitsi avukseen Newsecin.

Pohjoismaissa toimiva, kaasuun keskittynyt energiayhtiö Gasum ei ollut tyytyväinen entisiin toimitiloihin Espoon Otaniemessä. Kehitysalueen päivittäinen melu haittasi työskentelyä eivätkä tilat vastanneet yhtiön tarpeita. Tässä vaiheessa kelkkaan hyppäsi Newsec.

– Teimme yhteistyötä Newsecin kanssa vuokratilojen etsimisessä, tilasuunnittelussa ja meillä oli Newsecilta projektipäällikkö apuna, Gasumin viestintäjohtaja Olga Väisänen luettelee.

Yhteistyö oli Väisäsen mukaan todella sujuvaa.

– Koko prosessi oli ilo tehdä! He eivät lähteneet pelkästään etsimään tiloja, vaan he perehtyivät siihen, millaiset tilat me tarvitsemme ja mitä lähdemme tekemään. Ja jo siinä vaiheessa henkilökunta otettiin prosessiin mukaan, Väisänen kiittelee.

keittio

Uusissa tiloissa uuden työpaikan fiilis

“Väisäsen mukaan on ilo tulla joka päivä töihin.”

Joulukuussa 2017 Gasumin pääkonttori pääsi muuttamaan uusiin tiloihin Espoon Tapiolaan. Heillä on nyt yksi yhteinen tila, jossa on helppo työskennellä yhdessä. Gasumin väki on ollut uusiin toimitiloihin varsin tyytyväinen.

– Eräs työntekijä sanoi, että hänellä on sellainen tunne kuin olisi uudessa työpaikassa. Se oli paras palaute siitä, että olemme onnistuneet. Työympäristö on muuttunut ja se muutos on ollut positiivinen, Väisänen hymyilee.

Väisäsen mukaan on ilo tulla joka päivä töihin.

– Toimisto on valoisa ja moderni. Se kuvastaa sitä, millainen Gasumkin on, Väisänen summaa.

toimisto

Newsec palvelee asiakkaitaan kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi