Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Uusiin toimitiloihin on helppo tulla joka päivä

Newsec oli mukana kehittämässä Amer Sportsin Tampereen uusien toimitilojen työympäristöä. Suunnittelussa otettiin huomioon erilaisten työntekijöiden toiveet sekä tarpeet. Uudet toimitilat ovat kokonaisuutena toimivat sekä mukavat.

Urheiluvälinekonserni Amer Sports toimii Tampereella samoissa tiloissa kahden tytäryhtiönsä, Suunnon ja Sports Trackerin, kanssa. Tampereen toimipisteellä keskitytään Suunnon ja Sports Trackerin mobiiliapplikaatioiden sekä -palvelujen tuottamiseen ja kehittämiseen.

– Koen, että tuottamiemme välineiden, palveluiden ja sovellusten avulla ihmisten on mahdollista jaksaa arjessa paremmin sekä innostua liikkumisesta, kertoo Amer Sportsilla graafisena suunnittelijana työskentelevä Risto Vainio.

Tuttu ja hyväksi havaittu kumppani oli helppo valita uudelleen

Aiemmin eri toimipisteillä toimineet Amer Sports, Suunto ja Sports Tracker muuttivat uusiin, yhteisiin toimitiloihin syksyllä 2017. Toimitilojen tilan tarpeiden määrittelystä, tilahausta, projektin johdosta, sopimusneuvotteluista, sisustussuunnittelusta ja muuton koordinoinnista vastasi Newsec.

“Toimitiloista tuli mielestäni todella mukavat ja sellaiset, minne on helppo tulla joka päivä.”

– Olemassa olevien toimitilojen laajentaminen ei olisi ollut järkevää, joten tarvitsimme uudet toimitilat, Vainio summaa.

– Newsec oli tehnyt vastaavanlaisen työn myös meidän Vantaan toimitiloihimme. Yrityksellämme oli siis jo aiempaa kokemusta Newsecistä ja tykkäsimme siitä, millaista työtä he olivat tehneet, Vainio perustelee Newsecin valintaa.

Ammattilaiset asialla

Vainion mukaan aivan projektin alusta saakka oli selvää, että sitä olivat tekemässä sellaiset ihmiset, jotka osaavat hommansa. Käytännössä tämä tarkoitti esimerkiksi sitä, että kaikkiin kysymyksiin sai selkeät vastaukset. Projektin aikana tulevia tiloja suunniteltiin ja visualisoitiin kattavasti.

– Visualisoinnin avulla oli helppo hahmottaa, miltä tilat tulisivat näyttämään. Sitä kautta oli helppo myös itsekin huomata, mitä pitäisi mahdollisesti muuttaa tai pitäisikö toivoa jotain uutta. Kun uusia toiveita sitten tuli, niin Newsec pystyi kuuntelemaan niitä mukavasti, Vainio kiittelee.

– Toimitiloista tuli mielestäni todella mukavat ja sellaiset, minne on helppo tulla joka päivä. Täällä ovat kaikki itselleni sekä monelle muulle tärkeät asiat. Kokonaisuus toimii todella hyvin.

– Jos jatkossa teemme tämän tyyppisiä projekteja, niin varmasti soittelemme ensimmäisenä Newsecille, Vainio toteaa.

Newsec palvelee asiakkaitaan kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi