Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Heidi löysi Nokian Renkailta turvalliset renkaat ja avun hätätilanteisiin

Heidi Saari autoilee työ- ja vapaa-ajallaan yhteensä noin 30 000 kilometriä vuosittain. Paljon autoilevalle Heidille renkaiden turvallisuus on tärkeä osa autoilua. Tällä hetkellä Ford C-Maxin alla pyörivät Nokian Hakka Green 2 -kesärenkaat.

– Työskentelen Delicatessen ravintoloilla myyntipalvelussa. Vapaa-aikana kuskailen lapsia ja koiria ympäri maita ja mantuja – koiraharrastukset vievät ympäri Suomea, Baltiaa ja Pohjoismaita, Heidi kertoo.

“Pystyn ehdottomasti ihan kirkkain silmin suosittelemaan Nokian Renkaita ja Hakka-turvaa!”

Positiiviset asiakasarviot ratkaisivat

Heidillä ei ollut aiempia kokemuksia Nokian Renkaiden tuotteista. Ensimmäisen kesärengassarjan hän hankki kesällä 2016, kun edelliset renkaat alkoivat olla loppuun kuluneet. Nokian Hakka –malliston kesärenkaat valikoituivat netissä tehdyn vertailun perusteella.

– Vertailin kolmea eri merkkiä. Vaakakupin Nokian Renkaiden hyväksi käänsivät kotimainen merkki sekä positiiviset asiakasarvioinnit. Minulle renkaissa tärkeää on turvallisuuden tunne ja se, että voin luottaa renkaiden kestävän pidempään kuin yhden kauden.

– Vanhat renkaat alkoivat olla jo kuluneet, ja lopullinen sysäys vaihtamiseen tuli, kun yksi renkaista osui kanttariin ja puhkesi. Päätin yhden renkaan sijaan vaihtaa kaikki ja valitsin alle Nokian Hakka Green 2 -kesärenkaat, Heidi toteaa.

Hakka-turva heti käyttöön

Rengaskaupan yhteydessä Heidiä kehotettiin aktivoimaan Hakka-turva-palvelu. Hän aktivoi palvelun välittömästi, mikä osoittautui pian oikeaksi ratkaisuksi. Yksi renkaista alkoi tyhjentyä kiireisen kotimatkan aikana ja nopea apu tuli tarpeeseen.

– Hakka-turvan käyttöönotto oli helppoa! Rengasliike lähetti minulle aktivointilinkin, aktivoin palvelun ja tallensin numeron puhelimeeni. Hakka-turva tuntui totta kai erittäin hyvältä – sain renkaiden lisäksi henkisen turvan taustalle, Heidi kehuu.

“Tunti on pieni viivästys tällaisessa tilanteessa”

Pian Hakka-turvan aktivoinnin jälkeen Heidi pääsikin kokeilemaan palvelua. Hän oli lähdössä kiireellä töistä kotiin käyttämään koiria lenkillä jatkaakseen lasten vanhempainiltaan, kun rengaspaineen valo syttyi ajossa.

– Soitin Hakka-turvaan, josta katsottiin lähimmän rengasliikkeen osoite. Hinauskin olisi onnistunut, mutta rengas ei ollut täysin puhki, joten pääsin ajamaan läheiselle Vianorille. Liike oli menossa kiinni, mutta sinne oli Hakka-turvasta ilmoitettu tulostani. Jätin auton heille ja jatkoin taksilla hakemaan vuokra-autoa.

– Palvelu toimi hyvin. Kuluja ei syntynyt, ja taksimatkastakin saan rahat takaisin, kun muistan lähettää kuitin. Myöhästyin omista aikatauluistani vain tunnin – se on pieni viivästys tällaisessa tilanteessa, Heidi sanoo.

“Pystyn ehdottomasti suosittelemaan!”

Heidi on tyytyväinen niin uusin renkaisiinsa kuin kokemuksiinsa Nokian Renkaiden Hakka-turva -palvelusta. Palvelun myötä hänellä on turvallinen olo autoillessaan harrastusten parissa ympäri Suomen tai vaikkapa Ruotsissa, jossa Hakka-turva on myös voimassa.

– Kun koen, että saan hyvää palvelua, kerron siitä aina lähipiirille ja tuttaville. Ihan varmasti mainitsisin myös Hakka-turvasta, jos joku ystävistäni olisi renkaita vaihtamassa.

– Pystyn ehdottomasti ihan kirkkain silmin suosittelemaan Nokian Renkaita ja Hakka-turvaa!

Nokian Renkaat tarjoaa tinkimätöntä turvallisuutta, suorituskykyä ja taloudellista ajoa pohjoisen ankarille teille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi