Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Ville Laherto, Tervastaso Oy: ”Puhallamme Nordstockin kanssa yhteen hiileen”

Mittatilaushuonekaluja ja määrämittaisia tasoja pääasiassa komposiittimateriaaleista valmistava Tervastaso Oy valitsi kolmisen vuotta sitten HI-MACS-kivikomposiitin toimittajakseen Nordstock Ltd Oy:n. Yhteistyö on Tervastason yrittäjä Ville Laherton mukaan sujunut erittäin saumattomasti. Ennen yhteistyötä materiaaleja joutui odottamaan jopa useita viikkoja, mutta nyt tavara saapuu Tervastasolle parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Yli 30 vuotta sitten Ryttylässä perustettu perheyritys Tervastaso Oy tunnetaan erityisesti keittiö- ja kylpyhuonetasojen valmistajana. Viime vuosina yritys on entistä enemmän tehnyt töitä julkitilojen parissa, muun muassa Amos Rexin WC-tilojen pinnat katosta seiniin on Tervastason käsialaa. Materiaalina tiloissa käytettiin Nordstock Ltd Oy:n maahantuomaa ja Tervastasolle toimittamaa HI-MACS-kivikomposiittia, jolla on monia etuja materiaalina.

– Materiaalina HI-MACS mahdollistaa minkä tahansa muodon tekemisen. Sen saumat ovat lähes näkymättömiä, joten siitä saa niin paksun kuin halutaan. Se voi myös olla vaikka 100 metriä pitkä. Sillä on ylivoimainen takuu ja se on ainoa komposiittimateriaali, jota löytyy Suomesta varastotuotteena. Meille se, odotetaanko raaka-ainetta pari tuntia varastosta vai tilataanko se kolmen viikon toimitusajalla, on erittäin oleellista bisneksemme kannalta, Tervastason yrittäjä Ville Laherto korostaa.

Saumatonta ja mukavaa yhteistyötä

“Yhteistyössä tärkeintä on luottamus ja yhteen hiileen puhaltaminen. Nordstock on vastannut tarpeisiimme loistavasti.”

Nurmijärvellä, alle tunnin matkan päässä Tervastasolta toimiva Nordstock valikoitui tavarantoimittajaksi kolme vuotta sitten.

– Yhteistyössä tärkeintä on luottamus ja yhteen hiileen puhaltaminen. Nordstock on vastannut tarpeisiimme loistavasti. Heidän kanssaan yhteistyö on ollut saumatonta, helppoa ja mukavaa. On myös tärkeää auttaa toista, sillä jos toisella ei ole töitä, ei ole toisellakaan. Meillä on nyt se olo, että pelaamme samassa tiimissä tavarantoimittajamme kanssa, Laherto kertoo.

Enemmän näkyvyyttä arkkitehtien parissa

Tavarantoimittamisen lisäksi Nordstockilla on yhteistyössä myös toinen rooli.

– Nordstockin tehtävänä on laajentaa materiaalin tunnettavuutta arkkitehtikentällä ja saada arkkitehdit piirtämään enemmän HI-MACS -materiaaleilla. Nordstock on hoitanut mainostamista hienosti ja HI-MACSin käyttö on lisääntynyt Suomessa koko ajan. Tärkeää on, että suunnittelijat ovat ymmärtäneet, että komposiittimateriaaleista voidaan rakentaa niin isompia kuin pienempiäkin kokonaisuuksia. Mehiläisen itseilmoittautumisautomaatit ovat hyvä esimerkki siitä. Vastaavia ei ole koskaan aiemmin tehty komposiittimateriaaleista, Laherto huomauttaa.

Yhteistyössä on alkanut puhaltaa entistä voimakkaammat tuulet viime aikoina.

– Nyt rakentaminen on kivassa nousussa ja odotamme isoa kasvua. Voitimme HI-MACSin kanssa Olympiastadionin kalusteurakan, mikä on historiamme isoin kauppa. Se on varmasti myös isoin kauppa kaikille komposiittimateriaaleille Suomessa. Teemme maahantuojan kanssa yhdessä hommia ja se on se, millä nyt menemme eteenpäin, Laherto summaa.

Nordstock Ltd Oy toimii erilaisten pinnoitemateriaalien maahantuojana, tukkukauppiaana ja projektitoimittajana.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi