Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Jyväskylän Energia ja Novotek ovat toimineet yhdessä jo useita vuosia

Jyväskylän Energia on Jyväskylän kaupungin oma energiayhtiö. Yhtiö toimittaa talousvettä, sähköä ja vettä asiakkaille pääosin Jyväskylässä. Kaupungilla on yhteensä kolme päävedenottamoa ja vedenkäsittelylaitosta, joiden valvomojärjestelmänä toimii Novotekin Proficy iFix. Yhteistyö Jyväskylän Energian ja Novotekin välillä on jatkunut jo useita vuosia.

Novotekin Proficy iFix toimii Jyväskylän Energian vedenkäsittelylaitosten valvomojärjestelmänä. Vesihuoltopalveluita toimitetaan alueella noin 130 000 jyväskyläläiselle.

– Novotek on meidän automaatiojärjestelmätoimittajamme. Novotek huolehtii ohjelmistopäivityksistä ja niiden ajan tasalla pitämisestä. Viimeisin tekemämme erillishankinta on raportointiin käytettävä ReportPlus, kertoo Jyväskylän Energian vedentuotannon tuotantopäällikkö Jukka Tyrväinen.

– Vesihuollon toiminnallisia kulmakiviä ovat tuoteturvallisuus, toiminnan jatkuvuus sekä taloudellisuus. Toimiva automaatiojärjestelmä ja siihen liittyvä raportointi luo perustan kaikkien näiden kulmakivien alle, Tyrväinen painottaa.

Ammattitaitoista, nopeaa ja joustavaa palvelua

“Käyttöönottokoulutukset olivat mielestäni todella ammattitaitoisesti ja laadukkaasti hoidettu.”

Käytännössä Novotek siis tarjoaa Jyväskylän Energialle ohjelmistolisenssit ja niihin liittyvät päivitykset siten, että päivityksien asentaminen tapahtuu Jyväskylän Energian alihankkijan kautta. ReportPlus-raportointiratkaisun käyttöönoton yhteydessä Novotek tuotti myös käyttöönottokoulutukset.

– Käyttöönottokoulutukset olivat mielestäni todella ammattitaitoisesti ja laadukkaasti hoidettu, Tyrväinen kiittelee.

– Ongelmatilanteissa Novotek on taustatukena ratkaisuja haettaessa joko suoraan meidän tai sitten alihankkijamme kautta. Käyttötuki on ollut aina asiallista ja riittävän nopeaa, hän kuvailee.

Sujuvaa yhteistyötä aiotaan jatkaa

“Olemme kokeneet tämän kokonaisuuden palvelleen hyvin meidän tarpeitamme tähän asti ja todennäköisesti tulevaisuudessakin.”

Novotek on yksi Jyväskylän Energian keskeisiä järjestelmätoimittajia. Yhteistyö sujuu hyvin ja sitä aiotaan myös jatkaa. Novotekin palvelua Tyrväinen kuvailee joustavaksi.

– Yksi konkreettinen viimeaikainen hyöty on prosessidataan pohjautuvan raportoinnin helpottuminen ReportPlussan käyttöönoton jälkeen, Tyrväinen summaa.

– Meillä on tällä hetkellä vuosikymmenien mittainen kokemus tästä automaatiojärjestelmästä. Sen taustalla on satoja ja taas satoja järjestelmäkuvia. Olemme kokeneet tämän kokonaisuuden palvelleen hyvin meidän tarpeitamme tähän asti ja todennäköisesti tulevaisuudessakin.

Novotek toimittaa standardituotteisiin ja -komponentteihin perustuvia IT- ja automaatioratkaisuja, jotka parantavat asiakasyritysten tuotannon suorituskykyä. Novotekin toimittamien ratkaisujen pääpainopiste on valmistavan teollisuuden tuotanto. Novotek vastaa yhdessä tarkoin valittujen partnereidensa kanssa järjestelmäratkaisujen koko elinkaaresta - aina suunnittelusta ylläpitoon. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen eli tuotantoprosessien mahdollisimman tehokkaaseen ohjaamiseen ja kehittämiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.