Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Odealin laskutuspalvelu tekee kevytyrittäjänä toimimisesta helppoa

Ragnar Estam työskentelee tällä hetkellä kevytyrittäjänä rakennusalalla. Sen lisäksi hän tekee harrastusmielessä myös mallin töitä sekä promootioita. Odealin laskutuspalvelun käyttäminen on hänelle helppo ja luonnollinen vaihtoehto.

Estamilla oli aiemmin oma yritys, jonka toiminnan päätyttyä hän halusi edelleen jatkaa työskentelyä yrittäjämäisesti. Tämän mahdollisti kevytyrittäjyys. Kevytyrittäjä toimii kuin yrittäjä, mutta ilman omaa yritystä. Käytännössä kevytyrittäjä voi yksityishenkilönä laskuttaa tekemänsä työn laskutuspalvelun avulla.

– Tutkin ja tutustuin eri laskutuspalveluihin netissä. Odeal vaikutti kaikista lupaavimmalta vaihtoehdolta, Estam muistelee.

– Yrittäjäksi on vaikea lähteä, jos oma pääoma puuttuu eikä ole esimerkiksi mahdollisuutta saada velkapääomaa. Jos säästöjä ei ole, on yrittäjyyden aloittaminen ihan mahdottomuus. Kevytyrittäjyyden kautta se on kuitenkin mahdollista. Lähdin liikkeelle ihan nollasta. Ei haittaa vaikka epäonnistuu, Estam kertoo.

”Ei se tämän helpompaa voi olla”

Tällä hetkellä Estam tekee paljon rakennusalan töitä. Sen lisäksi hän tekee enemmän harrastusmielessä myös mallin töitä ja promootioita. Kaiken työn, olipa kyseessä sitten rakennustyöt tai mallin työt, hän laskuttaa Odealin kautta.

“Nyt minun ei tarvitse murehtia mistään muusta kuin siitä, että otan töitä vastaan.”

– Odeal ottaa laskutuksestani 5% komission ja hoitaa sitä vastaan kaiken kirjanpidollisen työn puolestani. Ei se tämän helpompaa voi olla, Estam toteaa.

– Jos minulla olisi oma yritys, niin kirjanpito- ja selvittelytyötä olisi paljon enemmän. Nyt minun ei tarvitse murehtia mistään muusta kuin siitä, että otan töitä vastaan, Estam sanoo.

Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua

Odealin asiakaspalvelu on Estamin mukaan hyvin nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Vastausta ei tarvitse odotella.

– Muutaman kerran on ollut sellainen tilanne, että asiakaspalvelija ei ole pystynyt vastaamaan kysymykseeni heti. Silloin hän on luvannut selvittää asian. Ei ole mennyt kymmentä minuuttia, kun hän on soittanut minulle takaisin ja homma on selvitetty, Estam kertoo.

– Voin suositella kevytyrittäjyyttä ihan jokaiselle, joka miettii, että pitäisikö vaihtaa palkkatyöt yrittäjyyteen. Siitä vaan kokeilemaan. Tämä on riskittömin tapa tehdä siirtymä ja kokeilla hieman omia kannuksia, Estam summaa.

Odeal on laskutuspalveluyritys, joka tarjoaa yksityishenkilölle mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti, laskuttaa ja nostaa palkkaa ilman omaa yritystä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.