Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Nutrolin tarjoaa ylivoimaiset hyödyt muihin valmistajiin verrattuna

Stall Nysvidjan yrittäjä Maarit Raiskio käyttää Nutrolinin ravintoöljyjä osana sekä tilan hevosten että koirien ruokavaliota. Rasvahappovalmisteilla on ollut useita positiivisia vaikutuksia. 

Stall Nysvidja on 21-paikkainen valmennustalli Lohjan Virkkalassa. Tällä hetkellä hevosia on valmennuksessa yhteensä 16. Valmennettavat ratsastajat ja hevoset ovat eri ikäisiä ja tasoisia. Osa ratsukoista harrastaa, osa kilpailee kansallisella tasolla. Tilan pihapiirissä kirmaa myös kolme Raiskion tanskandogia. 

– Olen käyttänyt Nutrolinia sekä koirille että hevosille. Koirille olen käyttänyt iho- ja turkkiöljyä ja hevosille iho- ja karvapeiteöljyä sekä sporttiöljyä. Sporttiöljy on ehdottomasti hevostemme suosikki, Raiskio kertoo. 

Sporttiöljy nopeuttaa palautumista

Raiskio kokee, että hänen koiransa ovat saaneet Nutrolinin iho- ja turkkiöljystä enemmän hyötyä kuin mistään muista aiemmin käytetyistä Omega 3 -kalaöljyistä. Hevoset ovat puolestaan hyötyneet erityisen paljon Nutrolinin Hevonen Sportti  -sporttiöljystä.

– Sporttiöljy on nopeuttanut treenistä palautumista. Ihmiset, jotka urheiluhevosia ovat hieroneet, tunsivat muutoksen heti öljyn käytön aloittamisen jälkeen. Palautuminen on ollut heidänkin mielestään selkeästi nopeampaa ja hevosten lihakset pehmeämmät, Raiskio kertoo. 

– Sporttiöljy kyllä ylitti odotukseni. Tilatessani sitä ensimmäistä kertaa testiin, kerrottiin sen sisältävän paljon E-vitamiinia ja nopeuttavan palautumista. Tämä todellakin piti paikkansa, Raiskio hymyilee. 

Laadukkaat tuotteet ja nopeat toimitukset

Tallilla on käytetty myös muita rasvahappovalmisteita, mutta Nutrolinin tuotteet ovat olleet Raiskion omien sanojen mukaisesti ylivoimaisia niin hyödyiltään kuin laadultaan. Yhteistyö Nutrolinin kanssa on toiminut hyvin ja toimitusajat ovat olleet nopeita. Raiskio on tavannut itse suoraan Nutrolinin edustajia ja ollut seuraamassa heidän järjestämiään luentoja. 

– Suosittelen Nutrolinia sekä koirille että harraste- ja urheiluhevosille. Valmisteet ovat ehdottomasti hyviä, Raiskio toteaa. 

– Tapaamisissa Nutrolinin kanssa on tuntunut siltä, että kaikki ovat vähän niin kuin isoa Nutrolin-perhettä, Raiskio kuvailee.

Olini Oy valmistaa kotimaisia Nutrolin-ravintoöljyjä koirille, kissoille ja hevosille. Nutrolin®-tuotteet ovat 100% luonnollisia ja tutkittuja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.