Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Palvelu on ollut täydellisen hyvää”

Jari Tammikumpu työskentelee vartioimisliike Guru Securityn toimitusjohtajana sekä turvallisuusalan opettajana Tampereen seudun ammattiopisto Tredulla. Moneen ehtivä Tammikumpu on keskittänyt sekä yksityis- että yrityselämänsä rahoituskuviot OmaSp:lle, eikä valintaa ole tarvinnut katua yhden yhtä sekuntia.

Yksityiselämän rahoitusyhteistyö OmaSp:n kanssa sisältää asuntolainan lisäksi sijoitussäästämistä.

– Olen saanut paljon vinkkejä ja hyvää apua säästämisen suhteen. Myös yrityksemme kaikki rahoitus hoidetaan heidän kauttaan, Tammikumpu kertoo.

Yrittäjän tuki ja turva

OmaSp on ollut yrittäjälle elintärkeä kumppani. Tarpeisiin on reagoitu aina hetkessä, välillä jopa työntekijöiden vapaa-ajan kustannuksella.

– Tiedän, että siellä on jouduttu tekemään välillä pitkää päivää. Meille siitä on ollut ihan mieletön apu. Moni asia olisi jäänyt tekemättä ilman OmaSp:tä, Tammikumpu kertoo.

– Tällaiselle keskisuurelle yritykselle he ovat olleet yhteistyökumppanina ihan priimaa. Myös yksityisen ihmisen kumppanina palvelu on ollut täydellisen hyvää. Asiakas kokee olevansa merkittävä tällaisen pankin kanssa asioidessaan, hän sanoo lopuksi.

Oma Säästöpankki Oyj on itsenäinen säästöpankki. Oma Säästöpankki Oyj toimii Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Savon, Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan alueilla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi