Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Uuden yrittäjän rahoituspäätös syntyi Oma Säästöpankin kanssa helposti ja nopeasti

Kouvolalaisen Perttu Honkasen pitkäaikaisena haaveena oli perustaa oma hautauspalveluyritys. Yrityksen rahoitusasioita järjestäessä palaset loksahtelivat kohdalleen, kun kumppaniksi saatiin Oma Säästöpankki. Yhteistyön tuloksena sai alkunsa Hautauspalvelu Honkanen.

Perttu kilpailutti rahoitusta etsiessään viisi eri pankkia. Oma Säästöpankki erottui joukosta erityisesti asiakaspalvelullaan.

“Oma Säästöpankin kanssa henkilökemiat toimivat ja asiat loksahtivat heti kohdilleen.”

– Yhteistyö alkoi ihan puhelinsoitosta, jossa meidät toivotettiin tervetulleeksi esittelemään liikeideaa. Oma Säästöpankin kanssa henkilökemiat toimivat ja asiat loksahtivat heti kohdilleen, Perttu kertoo.

Oma Säästöpankissa uskottiin yrityksen kannattavuuteen. Pertulle tärkeintä palvelussa oli, pankkivirkailija pystyi tekemään päätöksiä samalta istumalta.

– Asiansa pääsi perustelemaan yhdelle henkilölle, joka teki heti päätöksen. Se oli käytännönläheistä ja joustavaa, ja samalla syntyi luottamus pankin ja asiakkaan välille.

Vakuudet kuntoon Finnveran avustuksella

Perttu kertoo yhteistyön sujuneen kokonaisuudessaan hyvin vaivattomasti. Säästöpankkia on helppo lähestyä, koska heille voi niin soittaa, lähettää sähköpostia kuin mennä käymään paikan päällä.

– Palvelu toimii, vaikka emme aina saman henkilön kanssa asioikaan. Se on sopivan pieni porukka, jossa asiakaspalvelijat tuntevat asiakkaansa, Perttu sanoo.

Yrittäjän rahoituksen vakuudet ovat aina haaste, mutta Oma Säästöpankin kautta nekin saatiin hoidettua kivuttomasti.

– Olemme saaneet heidän kauttaan kumppaniksi Finnveran, jonka asiantuntemusta pääsimme hyödyntämään, ettei tarvinnut pistää ihan viimeistä tiiltä kotitalon piipusta vakuudeksi, Perttu naurahtaa.

Huippuluokan joustavuutta

Myös Oma säästöpankin joustavuus on vakuuttanut. Jos lainaan on tarvinnut esimerkiksi joustoa tai lyhennysvapaata, on yksi puhelinsoitto riittänyt.

“Oma Säästöpankki on palvelussaan ystävällinen, nopea ja asiakaslähtöinen.”

– Henkilökunta on ihan parasta. Ei ole niin pientä asiaa, etteikö heille voisi soittaa, Perttu kiteyttää.

– Oma Säästöpankki on palvelussaan ystävällinen, nopea ja asiakaslähtöinen. Voin suositella erittäin lämpimästi niin yksityis- kuin yritysasiakkaille, hän toteaa lopuksi.

Oma Säästöpankki Oyj on itsenäinen säästöpankki. Oma Säästöpankki Oyj toimii Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Savon, Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan alueilla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi