Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Kaikki puhaltavat yhteen hiileen”

Linja-autonkuljettaja Timo Piippo aloitti Onnibus.comilla tammikuussa 2017. Hienointa Onnibussilla työskentelyssä on hänen mielestään se, kuinka kaikki puhaltavat aidosti yhteen hiileen. Kaikki auttavat toisiaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Timo suoritti linja-autonkuljettajan tutkinnon Tampereen aikuiskoulutuskeskuksella. – Sieltä tulin suoraan tänne Onnibus.comin palvelukseen, Timo kertoo.

Kaikki ovat yhdenvertaisia

Jos verrataan Onnibussilla työskentelyä muihin vastaaviin alan toimijoihin, on yksi merkittävä ero rahdinkäsittely. Onnibussilla rahtilähetys tuodaan ja haetaan autolta suoraan, eikä kuskin tarvitse tehdä sen isompia. Kuljettajat saavat siis keskittyä vain reittien ajamiseen ja matkustajien palvelemiseen.

– Mielestäni tässä työssä on mukavaa se, kun näkee paljon erilaisia ihmisiä ja maisema vaihtuu. Työkaverit ovat todella mukavia ja puhaltavat yhteen hiileen. Ehdottomasti hienointa on se, että kaikki auttavat kaikkia tilanteessa kuin tilanteessa, Timo painottaa.

– Onnibussilla on hienoa olla töissä myös siinä mielessä, että kaikki ovat täällä yhdenvertaisia. Vaikka täällä on todella paljon nuoria sekä vanhempia kuljettajia, niin kaikki puhaltavat yhteen hiileen, Timo jatkaa.

Töitä tehdään rennolla meiningillä

Timo kokee, että kaikki uudet työntekijät otetaan hyvin mukaan jengiin. Töitä painetaan yhdessä. Myös esimiehet ovat helpostilähestyttäviä.

– He ovat todella rentoja, heidän kanssaan on helppo olla ja heille voi soittaa ihan pienimmistäkin asioista. Aina on kyllä helppo soittaa ja kysyä apua, Timo iloitsee.

– Voin suositella Onnibussia työpaikkana ehdottomasti jokaiselle, joka tykkää olla ihmisten kanssa tekemisissä, ajaa pitkää matkaa, nähdä maisemia ja joka pystyy toimimaan monissa eri kaupungeissa. Onnibussilla on tosi kiva olla töissä, koska täällä on niin rennon letkeä meininki joka suhteessa, Timo kiteyttää.

OnniBus.com edustaa eurooppalaista halpabussikonseptia, joka tarjoaa edullisen, sujuvan ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. OnniBus.comin bussipalvelut mahdollistaa kysyntäperusteinen hinnoittelu, tehokas täyttöasteen hallinta ja sujuva verkkokauppa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi