Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Verkkokauppa mahdollistaa Kevin Alpinan myynnin laajentamisen uusille kohderyhmille

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Elintarvikealan koneiden ja laitteiden maahantuoja Kevin Alpina avasi uuden verkkokaupan vuonna 2019. Yhdessä Oscar Softwaren kanssa suunnitellun ja toteutetun verkkokaupan avulla myyntiä voidaan laajentaa pientuottajille ja esimerkiksi vähittäiskaupoille, ravintoloille ja metsästysseuroille.

Kevin Alpina on vuonna 1985 perustettu Ylöjärvellä toimiva perheyritys. Tällä hetkellä toiminnasta vastaavat toisen polven yrittäjät. Yksi heistä on Jimy Kevin, joka vastaa varaosista, tarvikkeista ja myynnistä.

– Asiakkaitamme ovat pääasiassa elintarviketeollisuuden toimijat sekä erilaiset pienasiakkaat yksittäisistä toimijoista isompiin taloihin, Kevin kertoo.

Helppokäyttöinen ja tyylikäs kokonaisuus

Oscar Softwaren ja Kevin Alpinan yhteistyö keskittyy toiminnanohjausjärjestelmän ja verkkokaupan ympärille. Verkkokauppa on integroituna toiminnanohjausjärjestelmään eli kaikki tieto kulkee reaaliaikaisesti yhdessä järjestelmässä – Oscar Liiketoiminta-alustalla.

Tiedot kulkevat verkkokaupan ja toiminnanohjauksen eri moduulien välillä automaattisesti esimerkiksi varastotilastoihin ja pankkipalveluihin asti. Valmis integraatio verkkokaupan ja toiminnanohjauksen välillä olikin keskeinen tekijä siinä, miksi Kevin Alpina halusi luoda myös verkkokaupan yhdessä Oscar Softwaren kanssa.

– Halusimme helppokäyttöisen verkkokaupan, josta on mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista ostaa. Tämä oli se lähtökohta. Lisäksi halusimme tietysti, että verkkokauppa on ulkoasultaan tyylikäs ja sitä kautta uskottava, Kevin sanoo.

– Sain kertoa paljonkin omia mielipiteitäni ja ajatuksia siitä, millainen verkkokaupan tulisi olla. Oscar kuunteli nämä toiveet hyvin ja ymmärsi, mitä ajan takaa. Matkan varrella kehitimme asioita yhdessä lisää. En ehkä ole se helpoin asiakas, koska olen aika vaativa, mutta en kuitenkaan tiedä mistään verkkokauppaan liittyvästä mitään, Kevin naurahtaa.

Asiakaspalvelu reagoi nopeasti

Uusi verkkokauppa, lihatarvike.fi, otettiin käyttöön elokuussa 2019. Kaupan käyttöönottoa ei haluttu kiirehtiä, vaan tehdä kaikki ensin kunnolla valmiiksi. Ensivaikutelmia kun voi tehdä vain yhden – jos mainostaa keskeneräistä, eivät asiakkaat ehkä enää palaa, sitten kun kaikki olisi oikeasti valmista ja toimivaa.

Kevin Alpinalle oli tärkeää, että verkkokauppa toimisi ongelmitta myös mobiilisti. Myös mobiiliversion ulkonäkö on siis huolella mietitty ja sen osalta on otettu käyttöön paljon uusia ominaisuuksia.

– Mielestäni valmis verkkokauppamme on hyvä. Tyylikkyys on aina tietysti katsojan silmissä, mutta mielestäni kokonaisuus on hyvä ja yksinkertainen. Tilauksen pystyy tekemään halutessaan vain jättämällä toimitusosoitteen ja tekemällä maksun. Myös tilin luominen ja rekisteröityminen on mahdollista, Kevin kertoo.

– Matkan varrella on ollut tiettyjä ongelmia, mutta niihin on Oscarin puolelta reagoitu aina nopeasti ja hoidettu asia kuntoon. Kun soitan heille, saan heti vastauksen ja oli ongelma mikä tahansa, siihen reagoidaan nopeasti. Se on hyvä, eikä ollenkaan itsestäänselvyys nykypäivänä. Siksi on hyvä, että on Oscarin kaltaisia taloja, Kevin summaa.

Oscar Software on tietojärjestelmiin erikoistunut yritys. Ohjelmistojen lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen taloudenhallintapalvelua.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi