Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Laaja IT-palveluvalikoima vastaa koulutuskuntayhtymän tarpeisiin

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia tekee monipuolista yhteistyötä IT-palveluita tarjoavan Otaverkko Oy:n kanssa. Otaverkko tuottaa Omnialle esimerkiksi käyttäjähallinnan, palvelinalustoja ja tietoturvapalveluita. Kuntayhtymän johtaja Sampo Suihkon mielestä Otaverkko tuntee Omnian toimintaympäristön hyvin.

Omnia on Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten omistama laaja koulutusalan kuntayhtymä. Se tarjoaa sekä ammatillista koulutusta, yleissivistävää koulutusta että työpajoja.

– Omniassa voi opiskella lähes kaikkea Suomessa tarjottavaa ammatillista koulutusta, Suihko kertoo.

Ammattitaitoinen, motivoitunut ja positiivinen kumppani

– Otaverkko tuli itselleni tutuksi vuonna 2004, kun tulin kuntayhtymän johtajaksi ja huomasin, ettei meillä ollut hommat aivan hallinnassa. Tuolloin kaikki alueen ammatillisen koulutuksen tarjoajat oli juuri yhdistetty, mutta kaikki toimivat vielä omilla vanhoilla tavoillaan. Kävimme sitten Otaverkon kanssa pidempiä keskusteluja ja päätimme alkaa tehdä yhteistyötä, Suihko muistelee.

“Suosittelen Otaverkkoa lämpimästi ainakin meidän tyyppisille toimijoille. Tämän maailman he tuntevat erittäin hyvin.”

Otaverkko tuottaa Omnialle käyttäjähallinnan, palvelinalustoja, tallennus- ja varmistuspalveluita sekä tietoturvapalvelut, kuten palomuuripalvelut ja VPN-yhteydet. Lisäksi yritys huolehtii Omnian tietoliikenne- ja internet-yhteyksistä ja toimittaa kiinteän ja langattoman lähiverkon ylläpitopalvelut.

– Otaverkko on ammattitaitoinen, motivoitunut ja positiivinen kumppani, jolla on riittävä määrä kokemusta ja uutta osaamista. Tykkään haastavasta tavasta tehdä töitä kumppanin kanssa. Sillä tarkoitan sitä, että yhteistyössä voidaan esittää rohkeasti uusia ratkaisuja. Otaverkon kanssa tällainen yhteistyö on mahdollista, Suihko miettii.

Otaverkko tuntee oppilaitosmaailman

Suihkon mukaan Otaverkko on erittäin nopea ja näppärä kehitysyksikkö, kun esimerkiksi yrityksiä lähdetään perustamaan ja kehittämään. Hän on monipuoliseen yhteistyöhön tyytyväinen ja suosittelisi yhteistyötä Otaverkon kanssa muillekin.

– Suosittelen Otaverkkoa lämpimästi ainakin meidän tyyppisille toimijoille. Tämän maailman he tuntevat erittäin hyvin, Suihko toteaa.

Otaverkko Oy on tietoliikenteen ja tietotekniikan asiantuntija- ja palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja tietoliikenteeseen, tietoturvaan, sekä erilaisiin palvelin- ja laitteistotarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi