Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Nopeutta ja varmuutta tilaus- ja toimitusketjuun

Muovituotteita valmistavalla Plastexilla käytössä oleva OWS:n EDI-palvelu sujuvoittaa tuotteiden tilaus- ja toimitusketjua. OWS Finland vastaa Plastexin sanomaliikenteen valvonnasta ja toimivuudesta. Plastexin toimitusjohtaja Lauri Ant-Wuorinen toivoo yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa.

Vuonna 1936 perustettu Oy Plastex Ab valmistaa muovituotteita sekä yksityishenkilöiden että teollisuuden tarpeisiin. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa kanistereita, kastelukannuja ja äyskäreitä. Ant-Wuorisen mukaan OWS Finland Oy:n palvelut ovat nopeuttaneet Plastexin tuotteiden matkaa kauppojen hyllyille.

– OWS:n toiminnassa olen arvostanut etenkin nopeutta ja asiakaslähtöisyyttä, Ant- Wuorinen kertoo.

Saumaton yhteistyö on kilpailuetu

– Yhteistyössä ollaan vasta polun alussa. Meillä Plastexilla pyritään jatkossa tuomaan kaikki avainasiakkaat digitaalisen tiedonvälityksen piiriin, Ant-Wuorinen sanoo.

“OWS:n toiminnassa olen arvostanut etenkin nopeutta ja asiakaslähtöisyyttä”

Ant-Wuorinen uskoo kaupankäynnin perusprosessien digitalisoituvan myös jatkossa, minkä vuoksi hän näkee OWS:n palveluille olevan tarvetta tulevaisuudessakin. OWS:n palveluiden käytön hyödyt näkyvät Plastexin arjessa jo nyt keskusliikkeiden välisen kaupankäynnin tehostumisena.

– Uskon, että yritysten välinen saumaton yhteistyö auttaa selviytymään globaalissa kilpailussa. Me tarvitsemme OWS:n digitaalisen tiedonvälityksen palveluita saadaksemme tuotteemme kaupan hyllylle, Ant-Wuorinen pohtii.

Valitettavaa ei ole

Ant-Wuorisen mukaan ei ole yhdentekevää, millainen tausta ja arvot yhteistyökumppanilla on. Yhteistyökumppania valitessa Plastexilla kiinnitettiinkin huomiota siihen, että OWS on suomalainen perheyritys. Yritysten välinen yhteistyö on sujunut ongelmitta.

– Kaikki sujuu hyvin silloin, kun korviini ei kantaudu valituksia. Olen hyvin tyytyväinen OWS:n toimintaan, Ant-Wuorinen tiivistää kokemuksensa.

OWS Finland tarjoaa nykyaikaiset ratkaisut myynti- ja ostolaskutukseen sekä tilaus- ja toimitusketjun sähköistämiseen. EDI-sanomat, verkkolaskut, sähköpostilaskut, paperilaskut ja laskujen skannaus hoituvat luotettavasti ja nopeasti kauttamme. Palveluidemme käyttö tehostaa liiketoiminnan prosesseja, vähentää manuaalisten toimintojen ja paperin määrää, vapauttaa aikaa tuottavaan työhön ja säästää kustannuksia. Panostamme henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, jonka asiakkaamme ovatkin arvottaneet erinomaiseksi. Olemme suomalainen perheyritys ja kannamme ylpeästi suomalaista avainlippumerkkiä. Tutustu meihin täällä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi