Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Peabin kanssa on ollut hirveän helppo toimia”

Leena Elovaara asuu Turussa, Peabin rakentamassa asunto-osakeyhtiö Turun Korkeavuoressa. Ensin hän osti uudiskohteesta sijoitusasunnon, kunnes päätti lopulta ostaa samasta talosta asunnon myös itselleen. Uusi asunto oli turvallinen ja huoleton valinta niin sijoitusasunnoksi kuin omaksi kodiksi.

Sijoitusasunnon hankinta sai alkunsa siitä, kun Leena myi vapaa-ajan asuntonsa pois. Hän halusi saada asunnon myynnistä ansaitut rahat tuottamaan ja mietti sillä perusteella erilaisia vaihtoehtoja rahojen käytölle.

– Olin ajatellut, että jossakin vaiheessa elämää ostan itselleni sijoitusasunnon. Nyt oli se oikea hetki, Leena muistelee.

Rauhallista asumista ilman remonttihuolia

Aiemmin Helsingissä asunut Leena päätti ostaa sijoitusasuntonsa Turusta, koska kaupungin työllisyystilanne on hyvä ja asuntojen hinnat nousussa. Hän mieltyi Kakolanmäen alueeseen ja kävi katsomassa useita eri kohteita. Lopulta Peabin rakenteilla oleva uudiskohde oli hänelle mieluisin. Ostettavaksi sijoitusasunnoksi valikoitui 34,5 neliön yksiö.

“Nyt minulla on aivan uusi koti, jossa kaikki on laitettu viimeisen päälle.”

– Sijoitusasunnon ostamisen jälkeen tämä paikka jäi mieleeni pyörimään. Ihastuin tähän ympäristöön ja taloon niin, että noin vuoden kuluttua ostin itselleni oman asunnon samasta talosta, Leena kertoo.

– Vanhaan asuntooni olisi ollut tulossa lähiaikoina putkiremontti. Nyt minulla on aivan uusi koti, jossa kaikki on laitettu viimeisen päälle. Se, ettei mitään isoja remontteja ole tulossa, oli minulle todella tärkeää. Nyt saan asua aivan rauhassa. Sijoitusasunnossa pätevät tietysti myös nämä aivan samat asiat, Leena summaa.

”Kaikki mitä olen pyytänyt, on toteutunut”

Leena on kokonaisuutena tyytyväinen Peabilta saamaansa palveluun. Molemmat asuntokaupat sujuivat hyvin sekä hänen toiveidensa mukaisesti. Asioita pystyttiin hoitamaan kätevästi internetin ja puhelimen välityksellä.

– Kaikki mitä olen pyytänyt, on toteutunut. Asiat toimivat hyvin, ja sain tietoa sekä hyvää palvelua, Leena kuvailee.

– Peabin kanssa on ollut hirveän helppo toimia, hän kiteyttää.

Rakennamme ja kehitämme asiakkaillemme asunto- ja toimitilaratkaisuja valtakunnallisesti. Vahva rakentamisen ammattitaito yhdistettynä innovatiiviseen toimintatapaan takaa tuotantomme ja palveluidemme korkean kokonaislaadun.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi