Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Yhteistyö säästää aikaa ja rahaa

Fit Eden on kuntosali, joka toimii osana oululaista kylpylähotelli Edeniä. Kun kuntosali perustettiin kesällä 2017, tueksi kaivattiin henkilökohtaisia ja ihmisläheisiä tilitoimistopalveluja. Toimitusjohtaja Sakari Kiljanderin mukaan yhteistyö säästää aikaa, rahaa ja yrittäjän hermoja.

Peca Oy on taloushallinto- ja tilitoimistopalveluja tarjoava yritys. Pecan ja Fit Edenin yhteistyö alkoi kesällä 2017, kun Kiljander kartoitti varteenotettavia vaihtoehtoja yhteistyökumppaniksi.

– Aloittaessamme toiminnan viime kesänä kaipasin kirjanpito- ja tilitoimistoyhteistyöltä henkilökohtaisuutta. Peca oli meidän suuntaamme aktiivinen alusta asti, ja yhteistyö lähtikin heti hyvin rullaamaan, Kiljander kertoo.

Ihmisläheistä ja asiakaslähtöistä palvelua

Fit Edenin aloittaessa toimintaansa tarvetta oli henkilökohtaiselle palvelulle ja avulle. Pecan tarjoamaan kokonaispakettiin kuuluvat muun muassa kuukausittaiset tapaamiset, jotka selkeyttävät ja helpottavat yhteistyötä.

“Kaikki sovitut asiat ovat toteutuneet, ja jopa vähän ylimääräistäkin on tehty.”

– Peca tarjoaa meille perinteisen tilitoimistopalvelun lisäksi ihmisläheistä palvelua: minulla on esimerkiksi mahdollisuus mennä paikan päälle, jos tarvitsen lisätukea. Se on ollut tärkeää, Kiljander kiittää.

Peca räätälöi asiakkaalleen sopivan palvelun ja ottaa huomioon asiakkaan tarpeet ja kokonaistilanteen. Kiljanderin mukaan tilitoimisto hakee aktiivisesti ratkaisuja mahdollisiin asiakkaan kohtaamiin haasteisiin.

Asetetut kriteerit ovat täyttyneet

Kiljander sanoo rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden olevan tärkeimmät kriteerit, mitä yhteistyökumppaneihin tulee. Pecan suhteen ne ovat täyttyneet: sovitusta pidetään kiinni, ja yhteistyökumppani on luottamuksen arvoinen.

– Kaikki sovitut asiat ovat toteutuneet, ja jopa vähän ylimääräistäkin on tehty. Olen kokonaisuuteen äärimmäisen tyytyväinen, Kiljander toteaa.

Peca Oy kehittää työkaluja tiedolla johtamiseen. Yritys tarjoaa lisäksi kattavat taloushallinto- ja tilitoimistopalvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi