Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kivenkeräyskoneilla on hyvä toimintavarmuus

Kun maatilayrittäjä Tuomo Siljanen päätti aloittaa kivenkeräysurakoinnin, päätyi hän hankkimaan uuden kivenkeräyskoneen PEL-tuotteelta. Lähellä kotitilaa toimivan yrityksen tuotteet olivat Siljaselle tuttuja jo vuosikymmenten takaa, joten yhteistyön jatkaminen oli luonnollista.

Siljasen kotitila Virtalan tila sijaitsee Rantasalmilla vain noin seitsemän kilometrin päässä yhteistyökumppanista. Hänen mielestään PEL-tuote Oy on kasvava ja eteenpäin menevä yritys, joka kehittää jatkuvasti tuotantoaan asiakkaitaan unohtamatta.

– Keskustelin PEL-tuotteen kanssa uuden koneen hankkimisesta, ja he suosittelivat tätä Kivi-Pekka 7 -konetta sen tehokkuuden vuoksi. Tämä sopii hyvin urakointikäyttöön, Siljanen kertoo

Uusimmassa versiossa merkittäviä päivityksiä

– Minulla on Kivi-Pekka -kivenkeräyskoneista kokemusta jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Nyt käytössä on koneen uusin versio, Siljanen mainitsee.

“PEL-tuote kyselee myös jälkikäteen, kuinka kone on toiminut ja he tulevat korjaamaan sitä tarvittaessa.”

Siljasen mukaan uusimpaan versioon on tehty merkittäviä päivityksiä. Hän kehuu etenkin laitteen 6,6-metristä työleveyttä sekä aiempaa suurempaa kivikonttia. Hänen mielestään kone on myös helppoa laittaa toimintavalmiuteen pellolle mentäessä.

– Kivi-Pekassa parasta on sen toimintavarmuus. Itselläni on vain hyvää kokemusta Kivi- Pekasta. Sen varaosien saatavuus on myös ollut erinomaista vuosien saatossa, Siljanen kuvailee.

Tehtaalla asiointi on mutkatonta

Siljanen asuu lähellä PEL-tuotteen tehdasta, joten hän on tottunut asioimaan suoraan tehtaalla jälleenmyyjien sijaan. Hänen mukaansa tehtaalla on helppoa keskustella hankittavien laitteiden varustuksista ja käytännön asioista. Myös koneiden huolto käy helposti tehtaan kautta.

– PEL-tuote kyselee myös jälkikäteen, kuinka kone on toiminut ja he tulevat korjaamaan sitä tarvittaessa. Tehtaalla on aina ollut joku paikalla, jos olen apua tarvinnut, Siljanen summaa.

PEL-Tuote valmistaa ja myy Kivi-Pekka-kivenkeräyskoneita sekä Livakka-lietevaunuja. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu lisäksi lautasmuokkaimet, nurmijyrät, multivaattorit sekä lietelannan kiekkomultaimet.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi