Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Pel-Tuote on valehtelematta numero ykkönen”

Markku Paananen on pitänyt vaimonsa kanssa Maaherran tilaa Keiteleellä vuodesta 1999. Tilalla viljellään maata, minkä lisäksi siellä on 70 lehmän robottinavetta ja nuorkarjaa. Aikanaan kiviset pellot saivat Markun ostamaan Pel-Tuotteelta kivikoneen, jonka hankkimista hän ei ole katunut hetkeäkään. Positiivinen asiakaskokemus johtikin myöhemmin myös uusiin hankintoihin.

– Kun olimme yhdeksän vuotta vetäneet kivikonetta perässä ja se oli pelannut moitteetta, multa- ja lietevaunua hankkiessamme käännyimme taas Pel-Tuotteen puoleen, Markku kertoo.

Pel-Tuote Oy on maatalouskoneita valmistava ja myyvä yritys, jonka tuotevalikoima kattaa koneita multivaattorista lietepumppusekoittimeen. Maatalouskoneiden lisäksi yritys pyrkii tarjoamaan osaamistaan ammattitaitoisen asiakaspalvelun kautta.

Yhteistyö on täyttänyt kaikki kriteerit

– Meillä oli lietekoneen suhteen kolme kriteeriä: ensimmäinen oli kotimaisuus, toinen toimintavarmuus ja luotettavuus. Kolmas liittyi hyviin käyttäjäominaisuuksiin. Pel-Tuotteen Livakka-lietevaunu vastasi kaikkiin vaatimuksiimme, Markku selventää.

“Pel-Tuote on kokonaisuudessaan täyttänyt ne tavoitteet ja ajatukset, mitä lähdimme hakemaan.”

Tilattaessa koneita suoraan tehtaalta erikoisemmatkin toiveet tilauksen suhteen pyritään toteuttamaan. Markun mukaan se on osoitus hyvästä asiakaspalvelusta, joka ilmenee myös toimivassa yhteydenpidossa.

– Pel-Tuote on kokonaisuudessaan täyttänyt ne tavoitteet ja ajatukset, mitä lähdimme hakemaan. Tällä hetkellä en kyllä missään nimessä ole yhteistyökumppania vaihtamassa, Markku toteaa.

Yksi on ylitse muiden

Markulla on liiketoimintansa kautta kokemusta useista eri yhteistyökumppaneista. Vaikka useimmat kumppanit ovatkin yleisesti ottaen herättäneet tyytyväisyyttä, yksi on ylitse muiden.

– Monet yhteistyökumppaneistamme ovat kyllä huippuosaajia, mutta jos ne täytyy johonkin paremmuusjärjestykseen laittaa, Pel-Tuote on valehtelematta numero ykkönen, Markku summaa.

PEL-Tuote valmistaa ja myy Kivi-Pekka-kivenkeräyskoneita sekä Livakka-lietevaunuja. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu lisäksi lautasmuokkaimet, nurmijyrät, multivaattorit sekä lietelannan kiekkomultaimet.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi