Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Koko paketti suunnittelusta toteutukseen saman katon alta

Tampereen Nekalassa sijaitseva K-Rauta Rauta-Otra on Satu Kalliolle tuttu paikka. Hän on ollut rautakaupan asiakas noin kymmenen vuoden ajan ja toteuttanut useampia korjaustöitä ja pienempiä remontteja Rauta-Otran avulla. Kallio arvostaa erityisesti sitä, että saman katon alta saa kaiken aina suunnittelusta asennukseen.

– Täällä on vuosien varrella tullut kierreltyä aika paljon. Aikaa menee aina helposti tuntikausia. Täällä on mielestäni kiva fiilis ja tykkään siitä, että tämä ei ole mikään sellainen iso halli, Kallio sanoo ja viittaa takanaan olevaan myymälään.

Siistiä jälkeä alusta loppuun

Kallio asuu vuonna 1902 valmistuneessa asunnossa. Asunnon yhteydessä on myös hänen työtilansa.

– Olen tarvinnut työtilaa varten vähän kaikkea tällaista erikoista, kuten esimerkiksi äänieristeoven. Sen lisäksi on tehty lattiaa, erilaisia listoja ja muuta tällaista, Kallio luettelee.

Asunnon lisäksi Kallio on Rauta-Otran avustuksella kunnostanut myös siirtolapuutarhamökkiään. Mökille on muun muassa yllättävän murron jälkeen uusittu ovi nopealla aikataululla. Tämän oven lisäksi on uusittu muitakin ovia.

– Minulla oli sellainen todella hankala vessan ovi, joka saatiin onnistuneesti paikoilleen. Muistan, kun menin katsomaan valmista ovea. Se oli kyllä hieno tunne, koska ovi oli todella nätti ja asennus täydellisesti onnistunut. Kaikki oli siivottu erityisen hienosti, mitään pölyä tai muutakaan ei ollut missään. Se oli täydellinen, Kallio iloitsee.

– Tässä sitä huomaa, että minulle on tullut täältä aika paljon ovia. Jostain syystä siis tykkään hirveästi ovista, hän naurahtaa.

Moitteetonta palvelua vuosien ajan

“Kun samasta paikasta saa koko palvelun aina suunnittelusta asennukseen asti, niin se on tosi hieno juttu.”

Kallio on ollut hyvin tyytyväinen vuosien varrella saamaansa asiakaspalveluun. Myös asennus- ja remontointitöiden lopputuloksiin on aina voinut olla sataprosenttisen tyytyväinen.

– Kun samasta paikasta saa koko palvelun aina suunnittelusta asennukseen asti, niin se on tosi hieno juttu, Kallio kiittelee.

K-Rauta Rauta-Otra Nekala on rautakauppa, jossa remontti- ja rakennusasiat hoituvat kuntoon alusta loppuun.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.