Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Vastuullisesti tuotettua sähköä suoraan paikalliselta toimijalta

K-Market Ilomantsi on nykyajan kyläkauppa. Reilun 400 neliön myymälässä suurimmat sähkösyöpöt ovat kylmälaitteet. Pohjois-Karjalan Sähkön Priima-sähkösopimuksen ansiosta sähköä voi ostaa kiinnitetyillä pörssihinnoilla. Kauppias Marko Tolvaselle on tärkeää myös se, että vastuullisesti tuotettua sähköä voi ostaa suoraan paikalliselta toimijalta.

Tolvanen on toiminut K-Market Ilomantsin kauppiaana nyt noin neljä vuotta. Yhteistyö PKS:n kanssa alkoi vuonna 2018.

– Pyysin heiltä, että he laittaisivat tarjouksen ja sähkön hinnat meille tulemaan. Sitten katsoisimme, että pääsemmekö tekemään yhteistyötä, Tolvanen muistelee.

”Minun piti hieraista silmiäni, että voiko hinta oikeasti olla noin halpa”

“Kiinnitämme sähkön hintoja aina silloin, kun pörssiin napsahtaa sopivat hinnat.”

Tarjous osoittautui hyväksi – hinnat olivat kilpailukykyiset. Kun kyseessä oli vielä paikallinen toimija, alkoi vaakakuppi painua vahvasti PKS:n puolelle. K-Market Ilomantsi otti käyttöönsä PKS:n Priima-palvelun. Priima-palvelu perustuu sähkön tuntihinnoitteluun ja pörssihintoihin.

– Kiinnitämme sähkön hintoja aina silloin, kun pörssiin napsahtaa sopivat hinnat. Ensimmäinen mielikuvani kiinnityksistä on saamani sähköposti, jossa hinnat olivat. Silloin minun piti hieraista silmiäni, että voiko hinta oikeasti olla noin halpa, Tolvanen naurahtaa.

– Suurimmat sähkösyöpöt kaupassamme ovat kylmälaitteet. Tuotteiden viilennykseen menee päiväsaikaan varmasti suurin osa kaikesta kuluttamastamme sähköstä, Tolvanen sanoo.

Vastuullisuus on toiminnan kulmakivi

Tolvaselle on tärkeää, että hän toimii K-kauppiaana vastuullisesti. Sähkön ostamisessa tämä näkyy siinä, että sen tuottamiseen käytetään mahdollisimman paljon uusiutuvaa energiaa.

– Tähän päälle kun löytyy vielä paikallinen ja vastuullinen toimija, niin sehän on peukku ylös, Tolvanen hymyilee.

Pohjois-Karjalan Sähkö (PKS) on energia-alan palveluyritys, joka tuottaa ja kehittää energiapalveluita. Palveluiden avulla asiakkaat voivat helpommin hallita omaa energian käyttöään ja energiakustannuksiaan.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi