Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Huoleton kokonaispalvelu tuo asiakasetuja

JIP Isännöinti on Joensuussa ja Lieksassa toimiva isännöintitoimisto, joka isännöi tällä hetkellä yhteensä noin 300 kiinteistöä. Isännöintitoimistojen asiakkaiden sähkönhankintasopimukset ovat PKS:n salkussa, jota PKS myös hoitaa. Kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus on hyvin huoleton ja tuo etuja JIP Isännöinnin asiakkaille.

Monet tuntevat JIP Isännöinnin myös Joen Isännöintipalveluna, millä nimellä yritys toimi lähes 30 vuotta ennen nykyistä nimeä.

– Meillä on tällä hetkellä isännöinnissä sellaiset noin 300 asuntoa Joensuussa, Liperissä, Outokummussa ja Lieksassa, kertoo yrittäjä Toivo Korhonen.

– Liiketoiminta-alueenamme on perinteinen asunto-osakeyhtiöiden isännöinti, joka on toimintamme tärkein kivijalka. Sen lisäksi meillä on teknistä isännöintiä ja asuntojen vuokrausta. Olemme aika monipuolinen talo, Korhonen kuvailee.

Yhteinen sopimus on asiakasetu

Yhteistyö PKS:n kanssa alkoi 90-luvulla. Viimeisten viiden vuoden aikana on yhteistyöhön liittynyt vahvaa kehitystä ja kasvua JIP Isännöinnin kasvun myötä. Viidessä vuodessa isännöintitoimiston henkilöstömäärä on kasvanut seitsemästä henkilöstä 30 henkilöön.

– Olemme neuvotelleet asiakkaidemme lukuun hyvän sopimuksen. Sähkö on markkinahintaista ja iso volyymi on mahdollistanut sen, että yksikköhinta on saatu painettua alas, Korhonen kertoo.

– Tämä yhteinen sopimuksemme on meidän asiakasetumme, Korhonen jatkaa.

“Luotamme kumppaniimme”

“Luotamme kumppaniimme ja meillä on tieto siitä, että homma toimii. Sanoisin, että yksi sana kuvastaa yhteistyötämme aika hyvin ja se on huolettomuus.”

JIP Isännöinnillä on PKS:n kanssa sopimus salkunhoidosta. Käytännössä isännöintitoimiston asiakkaiden sähkönhankintasopimukset ovat PKS:n hoitamassa salkussa. Salkunhoito-palvelu on hyvin kokonaisvaltainen.

– He seuraavat markkinoita ja neuvovat meitä. Käymme kiinnityksiä yhdessä läpi. Viimekädessä kaikki isommat päätökset tehdään yhdessä päämiehemme suosituksen perusteella, Korhonen kertoo.

– Luotamme kumppaniimme ja meillä on tieto siitä, että homma toimii. Sanoisin, että yksi sana kuvastaa yhteistyötämme aika hyvin ja se on huolettomuus, Korhonen summaa.

Pohjois-Karjalan Sähkö (PKS) on energia-alan palveluyritys, joka tuottaa ja kehittää energiapalveluita. Palveluiden avulla asiakkaat voivat helpommin hallita omaa energian käyttöään ja energiakustannuksiaan.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi