Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

PlusTerveys mahdollistaa itsenäisen työskentelyn ja tarvittavan avun

Aikaisemmin yrittäjänä toiminut korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Miikka Peltomaa aloitti PlusTerveydessä vuonna 2006. Peltomaa pystyy keskittymään täysin omaan työhönsä, sillä PlusTerveys Lääkärit hoitaa kaikki ne hallinnolliset asiat, jotka eivät ole hänen ydinosaamistaan.

Peltomaa muistelee, että lääketiede alkoi kiinnostaa häntä jo lukiovuosina. Lääketieteelliseen päästyään hän tiesi varmasti vain sen, että korvalääkäriä hänestä ei tule.

– Lapsuuteni oli täynnä korvatulehduksia ja ikäviä kokemuksia korvalääkärikäynneistä. Kävi kuitenkin niin, että korvakurssin tultua, kun vapisevin käsin pelokkaasti ensimmäisiä lapsipotilaita, selvästi omia traumojani potien kohtasin, homma alkoi tuntua kiinnostavalta, Peltomaa muistelee.

Koulujen jälkeen Peltomaa vietti Bostonissa Harvardissa tutkijana pari vuotta. Suomeen palattuaan hän päätyi yksityislääkäriksi ja perusti oman korvalääkärikeskuksen. – En koe koskaan olleeni talousmies. Numeroiden ja laskujen pyörittäminen, hallinnointi tai veroasioiden hoitaminen ei ole lempilajiani ja aloin miettiä, miten saisin nämä asiat luontevasti toimimaan ammatinharjoittamisen taustalla. Siinä vaiheessa tuli vastaan PlusTerveys, Peltomaa kertoo.

”PlusTerveys on antanut hyvää juridista tukea”

“Minulle Plusterveysläisyydessä on ollut hyvää se, että olen saanut toimia itsenäisesti. Olen saanut tehdä varsin vapaasti erilaisia ratkaisuja omassa ammatillisessa toiminnassani ja toisaalta PlusTerveys on antanut hyvää juridista ja hallinnollista tukea aina tarvittaessa.”

– Minulle Plusterveysläisyydessä on ollut hyvää se, että olen saanut toimia itsenäisesti. Olen saanut tehdä varsin vapaasti erilaisia ratkaisuja omassa ammatillisessa toiminnassani ja toisaalta PlusTerveys on antanut hyvää juridista ja hallinnollista tukea aina tarvittaessa, Peltomaa sanoo.

PlusTerveys Lääkärit maksaa Peltomaan kuukausipalkan ja hoitaa sivu- sekä sosiaalikulut ja ennakonpidätykset. Tämän lisäksi Peltomaa ottaa PlusTerveyden kautta auto- ja lounasedut.

Napakka ja yksinkertainen suhde

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärinä toimimisen lisäksi Peltomaa toimii myös unilääkärinä sekä Musiikkitalon ylilääkärinä.

– Tällä hetkellä suhteeni PlusTerveyteen on varsin napakka ja yksinkertainen. Potilastuottoni erilaisista lähteistä ohjautuvat PlusTerveyteen, Peltomaa kertoo.

– Se on ollut minulle helpotus tässä työssä, jossa mieluiten keskityn potilastyöhön ja itse lääkärin työn tekemiseen, Peltomaa summaa.

PlusTerveys on Suomen suurimpia yksityisiä terveydenhuoltopalveluja tuottava yritys. Konserniin kuuluu emoyhtiö PlusTerveys Oy:n lisäksi tytäryhtiöt PlusTerveys Hammaslääkärit Oy, PlusTerveys Lääkärit Oy ja PlusTerveys Kvalident Oy.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi