Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Taloyhtiö säästi 20 000 euroa polyureapinnoituksen hankkimalla

Pohjolan Pintamestarit Oy on toteuttanut polyureapinnoituksen Oulussa sijaitsevan kerrostalon huopakattoon. Taloyhtiön puheenjohtaja Juhani Hyvösen mukaan polyureapinnoitus tuli uutta huopaa tai kumipinnoitusta edullisemmaksi, mutta lopputulos tulee kestämään uuden huovan lailla.

Hyvönen on asunut Oulun Tuirassa Kangaspuiston korttelissa parikymmentä vuotta. Vanhaan kattoon päätettiin kesällä 2019 hankkia Pintamestareilta polyureapinnoite. Lisäksi katto maalattiin.

– Pintamestarit toimittivat sovitut asiat jopa aikaisemmin kuin osasimme odottaa, Hyvönen toteaa.

Pinnoitusprosessi vaikutti helpolta

“Prosessin näkeminen miellytti hirveän paljon, sillä se näytti yksinkertaiselta ja nopealta hommalta.”

– Ennen hankintapäätöstä kävimme katselemassa esittelypaikkoja, joissa Pintamestarit tekivät pinnoituksia. Prosessin näkeminen miellytti hirveän paljon, sillä se näytti yksinkertaiselta ja nopealta hommalta, Hyvönen kertoo.

Taloyhtiössä päädyttiin siihen, että polyureapinnoite olisi myös kyseiseen kohteeseen paras vaihtoehto. Vanha huopakatto oli siinä iässä, että sille olisi ollut syytä tehdä jotain jo aikaisemmin. Liian myöhäistä ei kuitenkaan vielä ollut.

– Harkitsimme myös uutta huopaa ja kumipinnoitusta, mutta niiden hinnat karkasivat käsistä. Tällä ratkaisulla säästimme yli 20 000 euroa, Hyvönen mainitsee.

Pinnoite kestää yhtä kauan kuin uusi huopa

Hyvösen mukaan uuden pinnoitteen uskotaan kestävän yhtä kauan kuin uusi huopakatto olisi kestänyt. Käsittelyn myötä katto on muuttunut mukavamman näköiseksi. Ensimmäisten sateiden jälkeen katto oli myös suhteellisen kuiva, joten sadevesi oli juossut katolta pois.

– Pintamestareiden tekemä työ onnistui erittäin hyvin. Voin suositella heitä, ja olen naapuritaloyhtiölle suositellutkin, Hyvönen summaa.

Pintamestarit kunnostavat katot pinnoittamalla ilman mittavia purkutöitä. Kattohuoltopalveluita voi hankkia niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihin. Valikoimasta löytyy palveluita myös teollisuuden tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi