Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Avoin ja keskusteleva yhteistyö on avain hyvään tulevaisuuteen

Hitsauslaitteita valmistavan Kemppi Oy:n ja Postin yhteistyö on hyvä esimerkki siitä, kuinka haasteiden kautta päästään voittoon. Ratkaisu on toimiva tiedonkulku ja avoin, keskusteleva yhteistyö.

Lahdessa sijaitseva Kemppi Oy on vuonna 1949 perustettu ja valmistaa hitsauslaitteita. Kempin ja Postin yhteistyö alkoi jo vuonna 2014. Yhteistyö on laajentunut neljän vuoden aikana ja kehitystyö jatkuu edelleen.

– Vuonna 2014 aloitimme saapuvan tavaran varastopalveluilla ja siihen liittyvät kaupintavarastot perustettiin Kujalaan Postin tiloihin. Vuonna 2016 lisäsimme lähtevän tavaran varaston ja sen hallinnan, Kempin Vice President, SCM Mika Kuusela kertoo.

Posti valikoitui Kempin kumppaniksi kilpailutuksen myötä. Yksi merkittävä tekijä oli se, että Postin varastot sijaitsevat lähellä Kempin tehdasta.

kemppitehdas

”Ongelmia ratkotaan yhdessä”

Kemppi ja Posti kehittävät yhteistyötään jatkuvasti ja se on ollut oppimisprosessi myös Postille. Tuotteita toimitetaan lähes kahdeksaankymmeneen maahan ja jokaisella maalla on omat vaatimuksensa toimituksille ja tarvittaville dokumenteille. Vaihtuvuus Postin henkilöstössä ja uusien työntekijöiden osaaminen kansainvälisissä lähetyksissä on aiheuttanut yhteistyössä ongelmia.

– Kun yritykset lähtevät tekemään strategista yhteistyötä, odotukset ovat olleet puolin ja toisin liian ruusuisia. Oleellista on, että ongelmia ratkotaan yhdessä. Perusprosessit on nyt saatu kuntoon ja yhteistyö sujuu mallikkaasti, Kuusela kertoo.

Voittajatiimi Postin kanssa

“Urheilija on niin hyvä, kun hän oli edellisessä kilpailussa. Mekin olemme juuri niin hyviä, kun eilen onnistuimme saamaan tilaukset asiakkaalle.”

Yhteistyön myötä Kempin tehtaalla pysytään keskittymään oman alan huippuosaamiseen, kun varastosta ei tarvitse enää huolehtia.

– Meillä on menossa useita kehityshankkeita. Jos niissä onnistumme, näen, että meillä on erittäin hyvä tulevaisuus Postin kanssa, Kuusela sanoo.

– Urheilija on niin hyvä, kun hän oli edellisessä kilpailussa. Mekin olemme juuri niin hyviä, kun eilen onnistuimme saamaan tilaukset asiakkaalle. Se ei takaa, että sama tapahtuu tänään. Se on jatkuvaa toimintaa ja jatkuvaa kehittämistä, jotta olemme se voittajatiimi Postin kanssa, Kuusela päättää.

kempit

Posti tarjoaa kuluttajille ja yrityksille logistiikka- ja postipalveluja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi