Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Monipuolinen työ opettaa ja palkitsee

Dante Tabani muutti Italiasta Suomeen kolme vuotta sitten. Hän kouluttautui levyseppähitsaajaksi ja pääsi töihin Power Tech Groupille. Vakituisessa työsuhteessa oleva Tabani pitää monipuolisista työtehtävistään ja työpaikastaan, joka mahdollistaa uuden oppimisen hyvässä ilmapiirissä.

Power Tech on tilauskonepaja, joka valmistaa komponentteja ja osia sekä kokoaa niistä laitteita asiakasyrityksilleen. Suurin osa pajalla tehtävistä osista ja laitteista rakennetaan alusta saakka, mikä tekee työtehtävistä monipuolisia.

– Tässä työssä pääsee tekemään kaikenlaista ja käyttämään useita erilaisia koneita, kuten särmäriä ja mankeleita, Tabani avaa.

Kokemus ja halu oppia lisäävät ammattitaitoa

Tabanille aikuiskoulutus opetti perustiedot ja -taidot, mutta työkokemus on tuonut suurimman osan ammattitaidosta. Tabanin mukaan erityisen mielekästä on se, kun voi valmistaa jotain itse aivan alusta asti.

“Työkaverit ovat auttaneet ja opettaneet tarvittaessa ne asiat, joita en ole osannut tehdä vielä itse.”

– Työkaverit ovat auttaneet ja opettaneet tarvittaessa ne asiat, joita en ole osannut tehdä vielä itse. Ajattelen, että totta kai voin oppia uusia asioita. Olen esimerkiksi oppinut käyttämään polttokonetta, Tabani kertoo.

– Tässä firmassa tehdään haastavia töitä, ja täällä pärjää, jos on halukas oppimaan uutta. Oli hieno hetki, kun suunnittelemani ja alusta asti tekemäni imurilaatikko oli valmis, Tabani lisää.

”Työkaveriporukassa on hyvä olla”

Tabanin mukaan työpaikan ilmapiiri on hyvä. Uudet työntekijät otetaan mukavasti vastaan, ja työntekijät ovat kavereita toisilleen. Meininki on rento eikä töissä ole liian kiire, mutta tarvittaessa töitä tehdään todella ripeälläkin aikataululla.

– Tämä ei onneksi ole sellainen paikka, ettei kukaan tuntisi toisiaan. Työkaveriporukassa on hyvä olla, Tabani hymyilee.

Power Tech Group on tilauskonepaja, joka valmistaa komponentteja ja osia sekä kokoaa niistä laitteita asiakasyrityksilleen. Power Techin tehtaat sijaitsevat Kotkassa, Savonlinnassa ja Tohmajärvellä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi