Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Työpaikka mahdollistaa ammatillisen kehittymisen

Power Tech Group Oy on tarjonnut Väinö Lahdelle vakituisen työsuhteen jo varsin nuorella iällä. Yritys tuli alun perin tutuksi kesätöiden ja työssä oppimisen kautta, kun Väinö opiskeli ammattikoulussa. Uudet haasteet ja jatkuvat kehittymismahdollisuudet tekevät CNC-koneistajana toimivan Väinön työstä mielekästä.

Tilauskonepaja Power Tech Group valmistaa komponentteja ja osia sekä kokoaa niistä laitteita asiakasyrityksilleen. Power Techin valmistamat laitteet päätyvät myöhemmin esimerkiksi paperiteollisuuden koneisiin.

– Tässä työssä kiinnostavaa on sen vaihtelevuus. Kun on kyseessä tilauskonepaja, hommat vaihtuvat joka viikko. Harvemmin on tylsää ollut, Väinö toteaa.

Kysymällä pääsee uusiin työtehtäviin

– Pidän siitä, että saan itse tehdä ja suunnitella töitäni. Täällä myös kehittyy nopeasti ammatillisesti, kun on haasteita joita pähkäillä itsenäisesti, Väinö kertoo.

“Työkaverit ovat ammattilaisia ja aina valmiita auttamaan. Siksi täällä on mukavaa olla töissä.”

Väinön mukaan alalla tarvitaan oma-aloitteisuutta sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Uuden oppiminen on nopeaa, mikä palkitsee ja mahdollistaa uusien tehtävien ja työnkuvien haltuunoton.

– Työ on todella mielenkiintoista, mutta jos se alkaa tympiä, kysymällä pääsee uusiin hommiin. Sitten on taas uutta ja hauskaa, Väinö selventää.

Työkaverit ovat aina valmiita auttamaan

Väinö kertoo, että hyvän perehdytyksen ja keskustelukulttuurin ansiosta talon tavoille oppii nopeasti. Työntekijät neuvovat ja tukevat toisiaan, ja ilmapiiri mahdollistaa myös avun pyytämisen ja kysymisen.

– Työkaverit ovat ammattilaisia ja aina valmiita auttamaan. Siksi täällä on mukavaa olla töissä, Väinö hymyilee.

Power Tech Group on tilauskonepaja, joka valmistaa komponentteja ja osia sekä kokoaa niistä laitteita asiakasyrityksilleen. Power Techin tehtaat sijaitsevat Kotkassa, Savonlinnassa ja Tohmajärvellä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi