Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Haastavat ja monipuoliset työtehtävät motivoivat

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Pasi Karjalainen on työskennellyt PP-Putkella putkiasentajana nyt noin viiden vuoden ajan. Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset tehtävät aina saneerauskohteista jäähdytystöihin. Juuri monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuus toteuttaa itseään motivoivat Pasia.

Pasi Karjalainen aloitti PP-Putkella työskentelyn vuonna 2012. Pasi tunsi entuudestaan PP-Putken toimitusjohtajan Joni Peltolan, joka pyysi häntä töihin uuden yrityksensä alkutaipaleella. Aluksi Pasi toimi Jonin apuna työnjohtotehtävissä, mutta siirtyi pian toiminnan kasvettua kentälle.

– Olimme Jonin kanssa samalla työmaalla töissä jo silloin, kun hän alkoi perustaa PP-Putkea. Nyt olen ollut kentällä neljä ja puoli vuotta ja tyytyväinen olen ollut, Pasi kertoo.

“Mielestäni on hienoa, että työntekijät otetaan huomioon. Teemme yhdessä aika paljon erilaisia reissuja viikonloppuisin. Nytkin olimme viettämässä viikonloppua Levillä. Olen tyytyväinen siihen, että kaikki otetaan huomioon.”

”Monipuoliset työtehtävät antavat itselleni motivaatiota”

Vuosien varrella on PP-Putki kasvanut ja työntekijöitä on tullut lisää. Pasin aloittaessa oli työntekijöitä yhteensä seitsemän, nyt reilut 25. Myös Pasin oma toimenkuva on ollut vuosien varrella vaihteleva.

– Oman työn jäljen näkeminen ja työmaan kuntoon saaminen antavat paljon. Monipuoliset työtehtävät antavat itselleni motivaatiota, kun pääsen toteuttamaan itseäni, Pasi kuvailee.

– Työtehtävät voivat olla haasteellisiakin, niin kuin esimerkiksi jäähdytyspuolella, jonne mentäessä joutuu älyäkin käyttämään. Olen saanut olla viimeiset pari vuotta uudispuolella, Pasi sanoo.

Kaikki otetaan huomioon

PP-Putken työilmapiiriä ja yhteishenkeä Pasi kuvailee hyväksi. Tuttujen työkavereiden ja vanhojen konkarien kanssa on ollut helppo tehdä töitä. Pasi tekee mielellään töitä myös yksin.

– Yhteispelimme on selvää ja tunnemme toisemme hyvin. Tehdessäni töitä yksin saan aina tarvittaessa myös kiireapua, Pasi kertoo.

– Mielestäni on hienoa, että työntekijät otetaan huomioon. Teemme yhdessä aika paljon erilaisia reissuja viikonloppuisin. Nytkin olimme viettämässä viikonloppua Levillä. Olen tyytyväinen siihen, että kaikki otetaan huomioon, Pasi kiittelee.

Joustavat työajat antavat tilaa harrastuksille

Yhdeksi PP-Putken eduksi Pasi kokee joustavuuden. Pasi ajaa kilpaa moottorikelkalla ja joutuu kilpailuiden myötä olemaan välillä useammankin päivän poissa töistä. Tähän on PP-Putkella annettu mahdollisuus.

– Olen saanut kulkea kisoissa aika hyvin. Tietysti yritän niitä päiviä aina jollain tapaa sisään tehdä, mutta se on ollut hieno asia, että pystyn kisahommat hoitamaan ja että siihen on annettu mahdollisuus, Pasi sanoo.

– Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa tai syytä miksi vaihtaa firmaa, Pasi kiteyttää.

PP-Putki on LVI-alan urakoitsija pääkaupunkiseudulla. Yritys urakoi sekä uudiskohteita että saneerauksia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi