Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Videoneuvottelupalvelun toimittajaksi valittiin ketterä ja luotettava kumppani

Maailmanlaajuisesti toimiva, rakennus- ja teknisiin eristeisiin erikoistunut Paroc uusi hiljattain videoneuvottelupalvelunsa. Palvelu on monitoimipaikkaiselle yritykselle tärkeä työkalu, jonka pitää toimia saumattomasti. Kun vanhan, ongelmallisen palvelun tilalle etsittiin uutta, valittiin toimittajaksi Praecom.

Paroc on ollut jo vuosia ahkera videoneuvottelupalveluiden käyttäjä niin sisäisten palavereiden kuin asiakasneuvotteluidenkin osalta. Vanhan, yli kahdeksan vuotta käytössa olleen, palvelun kanssa alkoi olla ongelmia, eikä toimittajan palvelutaso vastannut odotuksia.

– Lähdimme etsimään uusia laitteita ja niille sopivaa toimittajaa, jonka palvelutaso olisi entistä parempi. Kun kartoitimme vaihtoehtoja, Lifesizen-videoneuvottelulaitteiden edustaja Ruotsista otti meihin yhteyttä. Pian selvisi, että vastaavia laitteita Suomessa toimittaa Praecom, muistelee Parocin ICT-infrasta vastaava Markku Kuronen.

“Me halusimme toimittajan, joka osaa hommansa kunnolla, ja tällä asialla Praecom onnistui meidät vakuuttamaan.”

– Praecom vaikutti mielenkiintoiselta, pieneltä suomalaiselta yritykseltä, joka on keskittynyt juuri tähän asiaan. Me halusimme toimittajan, joka osaa hommansa kunnolla, ja tällä asialla Praecom onnistui meidät vakuuttamaan.

Räätälöity palvelu saatiin käyttöön kivuttomasti

Paroc oli tottunut vanhan videoneuvottelupalvelunsa kanssa tietynlaiseen toimintamalliin, jota haluttiin noudattaa myös uusien palveluiden kanssa. Palveluiden räätälöitävyys ja jatkuva tuki ovat Parocille tärkeitä tekijöitä.

– Vaikka uudet laitteet ovat hieman erilaiset, halusimme päästä mahdollisimman lähelle vanhaa toimintamallia, jotta kokonaisuus on helppo ottaa käyttöön. Tämän haasteen Praecom ratkaisi hienosti – emme joutuneet järjestämään edes koulutuksia henkilökunnalle, Kuronen kehuu.

– Ongelmatilanteita varten meillä on käytössä numero, johon voimme soittaa puhelimella tai videoneuvottelupalvelulla. Praecom pääsee käsiksi laitteisiin ja järjestelmiin, joten avun saa nopeasti, jos haasteita tulee.

Saumatonta toimintaa eri palveluiden välillä

Suurin hyöty uudesta videoneuvottelupalvelusta Parocille on ollut sen yhteensopivuus Lync- ja Skype-ympäristöjen kanssa. Tämän ansiosta sisäiset neuvottelut ovat ketterämpiä ja ulkoisen asiakkaan saa videoneuvotteluun mukaan helposti.

“Joustavuus on sana, joka kuvaa meidän ja Praecomin yhteistyötä hyvin.”

– Ennen ulkopuolisia yhteyksiä jouduttiin erikseen tilaamaan. Nyt asiakkaalle voidaan jakaa pääsy yhden Internet-sivun kautta. Uusi palvelu on laadukas ja toimii moneen suuntaan saumattomasti.

– Voin ehdottomasti suositella kyseisiä laitteita ja Praecomia toimittajaksi. Asiakaspalvelu on ollut hyvää, palvelut ovat räätälöitävissä ja niihin pääsee kiinni eri järjestelmistä. Joustavuus on sana, joka kuvaa meidän ja Praecomin yhteistyötä hyvin, Kuronen summaa lopuksi.

Praecom tarjoaa laadukkaat ja helppokäyttöiset palvelut ja laitteet organisaatioiden visuaalisen kommunikaation tarpeisiin, kuten kokoustamiseen ja tiimityöskentelyyn.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi