Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Turvallinen tapa sijoittaa kryptovaluuttoihin

Yrittäjä Joona Luostarinen tutustui kryptovaluuttoihin ja niihin sijoittamiseen jo suhteellisen varhain. Halutessaan sijoittaa yrityksensä kautta bitcoiniin Luostarinen etsi palvelua, jonka kautta sijoittaminen oli mahdollista hoitaa. Kun kriteerejä olivat turvallisuus ja luotettavuus, parhaaksi vaihtoehdoksi nousi Coinmotion.

Coinmotion on kryptovaluuttojen sijoittamiseen keskittyneen Prasos Oy:n palvelu, jonka asiakkaat ovat pääasiassa yksityissijoittajia. Coinmotionin kautta eurot voi vaihtaa bitcoineiksi paitsi nopeasti myös turvallisesti.

– Uuden palvelun ja suhteellisen isojen rahasummien vuoksi oli erityisen tärkeää varmistaa, että kaikki menee niin kuin pitääkin, Luostarinen selventää.

Rahaliikenne tapahtuu suomalaisten pankkitilien välillä

– Coinmotionin iso etu oli se, että heillä on suomalainen pankkitili. Sen kautta rahaa pystyi siirtämään nopeasti ja turvallisesti. Kaipaan sitä, kun sijoitan kryptovaluuttoihin, Luostarinen kertoo.

“Palvelu on ollut aina todella osaavaa, ja olen ollut siihen todella tyytyväinen.”

Coinmotion lupaa asiakkailleen rautaista tietoturvaa ja huipputurvallisen tavan sijoittaa kryptovaluuttoihin. Kaikki rahaliikenne tapahtuu suomalaisten pankkitilien välillä, mikä tekee sijoittamisesta helpompaa ja turvallisempaa.

– Kun on kyse kryptovaluutoista, ala on kuin villi länsi. Minulle on tärkeää, että sijoitukset pysyvät Suomen rajojen sisäpuolella, Luostarinen sanoo.

Osaavaa ja nopeaa asiakaspalvelua

Erityisen merkityksellistä Coinmotionissa on Luostarisen mukaan sen toimiva asiakaspalvelu. Yrityksen avulla on ratkaistu Luostarisen sijoittamiseen liittyviä ongelmia ja kysymyksiä asiantuntevasti ja nopealla aikataululla.

– Olen saanut ratkaisuja aina muutaman tunnin sisällä, kun olen niitä kaivannut. Palvelu on ollut aina todella osaavaa, ja olen ollut siihen todella tyytyväinen.

Prasos Oy on kryptovaluuttojen vaihdantaan ja varainhoitoon erikoistunut yritys. Yrityksen Coinmotion-palvelu mahdollistaa kryptovaluuttojen turvallisen ostamisen, myymisen ja säilyttämisen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi