Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Premetec tuo SP stainlessin toimintaan lisää jouhevuutta

SP stainless on erikoistunut prosessiteollisuuden ruostumattomien ja haponkestävien esivalmisteiden valmistukseen. Premetec valmistaa SP stainlessin käyttöön koneistettavia esivalmisteita. Yhteistyö on tuonut SP stainlessin toimintaan lisää jouhevuutta sekä kustannussäästöjä.

SP stainless valmistaa putkistoja, putkistoesivalmisteita ja laitteistoja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Yritys on perustettu noin 30 vuotta sitten ja sillä on toimipisteet Toivalassa sekä Savonlinnassa. Savonlinnassa valmistetaan pääasiallisesti selluteollisuuden laitteita.

– Suurimpia asiakkaitamme ovat muun muassa Valmet, Andritz ja Outotec, kertoo toimitusjohtaja Arto Koljonen.

– Premetec valmistaa meille koneistettavia esivalmisteita ruostumattomista ja haponkestävistä teräksistä, Koljonen sanoo.

Yhteistyö alkoi saumattomasti

Premetecin ja SP stainlessin yhteistyö alkoi noin kaksi vuotta sitten. Ensin SP stainless hankki Premeteciltä vain tiettyjä suuttimia, mutta tuoterepertuaaria on myöhemmin laajennettu.

– Kysyin ensin parista paikasta, mutta sopivaa valmistajaa ei löytynyt. Premetec löysi heti ratkaisut. Heillä oli koneet ja kaikki tarvittava valmiina, Koljonen muistelee.

– Yhteistyö lähti hyvin saumattomasti käyntiin, hän jatkaa.

Lisää jouhevuutta ja kustannussäästöjä

“Premetec on mielestäni ammattilainen koneistettavia osia valmistettaessa. Heillä on oikeat työkalut, oikeat laitteet ja henkilökunnalla oikea tietotaito.”

Koljonen kokee, että he saavat Premeteciltä erittäin hyvää palvelua. Toimitusajat ovat sopivat ja hinta-laatusuhde kohdallaan.

– Saamme tavaran nopeammin. Olemme saaneet aikaan myös kustannussäästöjä ja sellainen yleinen jouhevuus on lisääntynyt, Koljonen kuvailee.

– Premetec on mielestäni ammattilainen koneistettavia osia valmistettaessa. Heillä on oikeat työkalut, oikeat laitteet ja henkilökunnalla oikea tietotaito, Koljonen summaa.

Premetec Oy on alihankintaan ja sopimusvalmistukseen keskittynyt yritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi